Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Propolis bonboni

3,20 €
Ali

Propolis bonboni

Podrobnosti

Da so bomboni Propolis nepogrešljivi, vam pove že samo ime. Beseda propolis izvira iz grščine in pomeni obrambo mesta. Propolis čebelam že 45 milijonov let pomaga ohranjati njihovo vrsto in je temelj njihovega zdravja, saj jim omogoča zdrav razvoj in življenje čebelje družine v panju. V bombonih smo propolisu dodali vitamina A in C, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, vitamin A pa prispeva k ohranjanju zdravih sluznic. Bomboni Propolis so tudi dobrega okusa, v katerem lahko uživate kjerkoli in kadarkoli. Pakirani v priročno embalažo so primerni ne le za uporabo doma, ampak tudi v službi ali ko ste na poti. Priporočamo jih tako odraslim kot otrokom.

Priporočeno doziranje:

Odrasli: 5 bonbonov na dan. Otroci: 2 bonbona na dan.

Za en mesec redne uporabe zadostuje:

Odrasli: 5 pakiranj (1 pakiranje zadostuje za 6 dni redne uporabe). Otroci: 2 pakiranji (1 pakiranje zadostuje za 15 dni redne uporabe).

Opozorila: Prekomerno uživanje izdelka ima lahko odvajalni učinek. Osebam, alergičnim na propolis, uporabe ne priporočamo. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Zaradi sestavin naravnega izvora lahko pride do manjših odstopanj v sestavi in videzu izdelka. Shranjujte v temnem in suhem prostoru pri sobni temperaturi do 25 °C.

Dodatne informacije

Proizvajalec MEDEX