Belinal Gluco, 60 tablet

Belinal Gluco, 60 tablet

Eterično olje bergamotke, 10 ml, FAVN

Eterično olje bergamotke, 10 ml, FAVN

Belinal Superior 150 mg, 30 tablet

Belinal® superior - sinergija antioksidantov iz lesa bele jelke in vitamina C iz acerole.

Belinal® superior vsebuje polifenole iz lesa bele jelke, ki delujejo močno antioksidativno ter imajo številne pozitivne učinke na imunski sistem ter organizem nasploh, kar dokazujejo raziskave in klinične študije na Fakulteti za farmaciju Univerze v Ljubljani. 

C vitamin iz acerole prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema, ima vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom oziroma poškodbam celic ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti. Belinal® superior odlikujeta hitra absorcija in učinkovito delovanje.

Belinal® superior

- 100% naraven izvleček lesa bele jelke

- Edinstvena antioksidativna zmes polifenolov iz lesa bele jelke in vitamina C iz acerole

- Klinično preizkušeno v EU

 

Belinal® superior priporočamo vsem:

- ki imajo oslabljen imunski sistem
- ki se spopadajo s pomanjkanjem energije in izčrpanostjo pri delu ali študiju
- ki so utrujeni
- za podporo organizma pred posledicami vsakodnevnega stresa
- za več užitkov pri športu
- za zmanjševanje oksidacijskega stresa v mišicah

Belinal® 

Belinal® je slovenska, popolnoma naravna učinkovina, ki je zmes oligo in polifenolov ter je znanstveno raziskana in analizirana na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani. 
Najkvalitetnejši deli lesa se ročno zbirajo iz ekološko neokrnjenih kočevskih gozdov. 
V namen pridobivanja učinkovine Belinal® se ne izvaja dodatna sečnja belih jelk, saj je surovine dovolj že pri letnem poseku. 
V procesu optimizirane industrijske ekstrakcije se uporablja le čista voda, brez uporabe alkohola ali škodljivih topil.

Znanstveniki so v specifičnih delih lesa jelke odkrili bolj raznoliko sestavo polifenolov kot v lubju. Doslej so prepoznali že 36 različnih polifenolov, ki vsi delujejo sinergijsko. Predvsem je več nizko molekularnih polifenolov, ki imajo številne pozitivne učinke na telo. Prevladujejo fenolne kisline, lignani in flavonoidi, ki vsi delujejo močno antioksidativno, posamezne skupine pa protivnetno in zaviralno na prebavne encime.

Vitamin C iz acerole

Belinal® superior vsebuje tudi vitamin C, ki je rastlinskega izvora in ima vlogo pri delovanju imunskega sistema, vlogo pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom ter prispeva k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.

Belinal® superior - hitro delovanje

Belinal® superior je zmes naravnih polifenolov in vitamina C ter eden izmed najmočnejših antioksidantov, merjeno v realnih pogojih v živi celici. Kot antioksidant vstopa v procese vzpostavitve oksidoredukcijskega ravnotežja v telesu. Večina aktivnih učinkovin iz zmesi se hitro absorbira v organizem, hitrost pa smo povečali z dodatkom pospeševalca absorpcije, zato lahko Belinal® superior detektiramo že 30 minut po zaužitju.

Redna cena 22,99 € Akcijska cena 21,84 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
629482

Odmerjanje

Priporoča se 1-2 tableti dnevno s kozarcem vode. V primeru 2 tablet dnevno, zaužijte drugo s 6 urnim zamikom.

V primeruko se vas loteva prehlad ali ko ste že zboleli in v primeru močne izčrpanosti se priporoča odmerek 3 krat po 1 tableto na 6 ur. Ko se počutite dobro, zmanjšajte odmerjanje na dve tableti dnevno in nadaljujte z uživanjem še vsaj 7 dni.

V primeru velikih fizičnih obremenitev kot so  intenzivni treningi ali tekmovanja, se priporoča odmerek 3 krat po 1 tableto na 6 ur.

V preventivni namen in v namen splošnega ugodnega delovanja organizma se priporoča 1-2 tableti dnevno.

Odmerek se lahko zaužije pred ali med obrokom.

Priporoča se redno, vsaj trimesečno uživanje.

Ker Belinal® superior nima nezaželenih učinkov, ga lahko jemljemo neomejeno časovno obdobje in s tem trajno poskrbimo za naše dobro počutje. 

 

Aktivne učinkovine

- Belinal® izvleček iz lesa bele jelke (Abies alba Mill.) 150,0 mg      

- Vitamin C iz acerole 30,0 mg, 38% PDV (priporočen dnevni vnos)

Sestavine ene tablete - 400 mg

Belinal® izvleček iz lesa bele jelke (Abies alba Mill.)  150,0 mg, sredstvo za povečanje prostornine: mikrokristalinična celuloza 104,4 mg, sredstvo proti sprijemanju: monobazični kalcijev fosfat 80,0 mg, izvleček acerole 60 mg, silicijev dioksid 4,0 mg, magnezijev stearat 1,6 mg, nosilec in pospeševalec absorbcije: hitosan in malto dekstrin.

Belinal® superior tablete ne vsebujejo

sladil, laktoze, kvasnega izvlečka, glutena, umetnih barvil, konzervansov in so primerne za vegetarijance.

Shranjevanje

Hraniti na suhem in hladnem prostoru na temperaturi pod 25 stopinj C.

Omejitve

Otroci mlajši od 3 let, nosečnice in doječe matere se morajo pred uporabo posvetovati s svojim zdravnikom ali farmacevtom. V primeru jemanja zdravil nam na elektronski naslov info@alpepharma.si sporočite, katera zdravila in kdaj jemljete. Zdravnik ali farmacevt vam bo v pisni obliki sporočil ali obstajajo omejitve. 

Belinal® superior je skrbno zasnovan izdelek za vse generacije, izdelan skladno z evropskimi standardi

Analizo kakovosti učinkovin v izdelku preverja Fakulteta za farmacijo Univerze v Ljubljani

Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter zdrav način življenja. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Priporoča se zdrav način življenja.