Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Silifit, 45 kapsul

18,51 €
Ali

Kratek opis

Opis izdelka


Učinke pegastega badlja (Silybum marianum) so poznali že v antiki. V plodovih pegastega badlja je skupek več učinkovin, s skupnim  imenom silimarin. Med njimi je silibin najbolj učinkovit.Silimarin se pri zaužitju zelo slabo absorbira, oz. ga telo zelo slabo izkoristi. Zato so čaji iz pegastega badlja premalo učinkoviti za razstrupljanje in obnovo jeter. Bistveno bolj učinkoviti so izvlečki v obliki silimarina v tabletah ali kapsulah.Najbolj učinkovit med njimi pa je SiliFit, saj ga telo kar 4,6-krat bolje izkoristi kot običajne izvlečke pegastega badlja. SiliFit vsebuje silibin, ki je sestavina silimarina z največjo učinkovitostjo za jetra. Silibin je povezan s fosfolipidi. SiliFit se od ostalih rastlinskih izvlečkov s pegastim badljem razlikuje po odlični sposobnosti vsrkanja (absorpcije) v telesu. Fosfolipidi so gradniki za nastajanje in obnavljanje membran jetrnih celic in izboljšajo funkcijo jeter. Učinkovitost SiliFita in superiornost napram ostalim izvlečkom pegastega badlja je znanstveno dokazana.


SiliFit prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja jeter, jih razstruplja in izboljša jetrne funkcije. Hkrati zagotavlja boljšo varnost pri jemanju v primerjavi z nevezanimi oblikami silibina (kot silimarin), kar je znanstveno potrjeno. Za jemanje običajno zadostuje le ena kapsula na dan, pred jedjo. Pri hujših težavah oz. zmanjšani funkciji jeter se dnevni odmerek lahko poviša.


Prednosti SiliFita:  • vsebuje visoko standardizirano aktivno učinkovino silibin,

  • silibin je vezan s fosfolipidi,

  • proizveden je po patentiranem fitosom (phytosome) postopku,

  • ima optimalno vsrkljivost.

Silifit, 45 kapsul

Podrobnosti

SiliFit – najbolj učinkovit pegasti badelj za normalno delovanje in razstrupljanje jeter. SiliFit vsebuje vezano obliko silibina - izvlečka  iz pegastega badlja s 4,6-krat močnejšim učinkom kot pri ostalih proizvodih s pegastim badljem na trgu. Običajno zadostuje že ena kapsula na dan.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne