Medicinsko oglje (Carbo medicinalis) 150 mg, 30 tbl

Medicinsko oglje (Carbo medicinalis) 150 mg, 30 tbl

Olynth HA 0,5 mg/ml pršilo za nos za otroke, 10 ml

Olynth HA 0,5 mg/ml pršilo za nos za otroke, 10 ml

Aspirin 500 mg, 20 tablet

6,72 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
541508

Bayer je v postopku pridobitve patenta za mikroaktivno tehnologijo, s pomočjo katere je izdelan najnovejši Aspirin. Gre za eno najpomembnejših inovacij v zgodovini blagovne znamke. Nova tehnologijo omogoča zmanjšanje delcev aspirina v mikrodelce, ki v povprečju predstavljajo 10 odstotkov velikosti delca običajne tablete Aspirina. 

Tehnologija združuje manjšo velikost delca s hitro razpadajočo tableto, kar pomeni, da se Aspirin raztopi šestkrat hitreje kot prej (enako hitro kot šumeča tableta Aspirin®), hitreje preide v kri in ublaži bolečino dvakrat hitreje kot običajne tablete Aspirin.1 Novi Aspirin ima posodobljeno tudi embalažo, ki je odslej v celoti zelena, z inovativnim in priročnim pretisnim omotom v obliki deteljice. Na voljo je v pakiranju po 20 tablet. Večje pakiranje zdravila Aspirin 500 (50 tablet) je ostalo nespremenjeno.

1 Voelker M, Hammer M. Dissolution and pharmacokinetics of a novel micronized aspirin formulation. Inflammopharmacology. 2012 Aug;20(4):225-31

Najbolj slavno zdravilo na svetu, Aspirin® (acetilsalicilna kislina) je hkrati tudi eno najbolj raziskanih zdravil na svetu. Odkar je Aspirin® od leta 1899 zaščitena blagovna znamka, si je prislužil zaupanje in uporabo po celem svetu. Večina ljudi najbolj zaupa klasičnemu Aspirinu® (Aspirin® 500), ki ga imamo v naših domovih že več kot 100 let, saj velja za najbolj učinkovito in varno zdravilo brez recepta za lajšanje bolečin, revme (revmatoidni artritis) in zniževanje zvišane telesne temperature. Aspirin® je neverjetno vsestranski, saj pomaga pri glavobolu, bolečinah v mišicah, hrbtu in sklepih ter drugih bolečinah, ki motijo vsakodnevno življenje.

 

*Uporaba Aspirina® za zdravljenje revmatoidnega artritisa mora potekati pod zdravniškim nadzorom.

več na : http://www.bayer.si/html/images/upload/smpc/SmPC_Aspirin_500.pdfVeč informacij
Proizvajalec BAYER