Vichy Dercos energijski šampon proti izpadanju las, 200ml

Vichy Dercos energijski šampon proti izpadanju las, 200ml

Vichy Dercos šampon proti prhljaju za normalne/mastne lase

Vichy Dercos šampon proti prhljaju za normalne/mastne lase

Vichy Dercos šampon proti prhljaju za suho lasišče, 200ml

Redna cena 13,08 € Akcijska cena 12,43 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
406961

Suhi prhljaj: drobne luske, ki se zlahka odcepijo od površine lasišča, zato jih opazimo tudi na obleki. Značilen za suho lasišče.

Šampon proti prhljaju za mastne in normalne lase z aktivnima učinkovinama. Selenov disulfid je močna dermatološka učinkovina, ki odstrani prhljaj že po prvem tednu uporabe šampona. Tehnologija, ki preprečuje nastanek prhljaja, omogoča odlaganje selenovega disulfida v lasno korenino kar trajno zaustavi nastajanje mikroorganizmov in s tem nastanek prhljaja, saj deluje proti glivam. Njegovo delovanje na lasišče je trojno: odstrani mikroorganizme, odlušči prhljaj in uravnava luščenje. Salicilna kislina, ki je znana po svojem keratolitičnem delovanju, odpravlja luske s površine lasišča, hkrati pa deluje razkužilno. Rezultati delovanja selenovega disulfida in Cohesyla so vidni že po prvi uporabi. Po 4 tednih uporabe so lasje zdravi, krepki in sijoči. Dolgotrajen učinek.

Pri prvi uporabi šampon vmasirajte v lasišče, pustite delovati vsaj 2 minuti in nato sperite z vodo. Kasneje šampon le vmasirajte v lasišče in sperite z vodo. Uporabljajte 3 tedne pri vsakem umivanju las, potem pa enkrat na teden. Uporabo šampona Dercos proti prhljaju lahko med zdravljenjem dopolnjujemo z uporabo nežnega šampona za pogosto umivanje las. Izogibajte se stiku z očmi in s poškodovano kožo. Če šampon pride v stik z očmi, ga temeljito sperite.

Več informacij
Proizvajalec VICHY