Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Supradyn vital 50+ filmsko obložene tablete, 30 tablet

10,90 €
Ali

Supradyn vital 50+ filmsko obložene tablete, 30 tablet

Podrobnosti

Za vitalnost po petdesetem!
V nasprotju z mnogimi prepričanji, je življenje v času, ko prestopimo Abrahama, zelo aktivno in dinamično. Življenjska doba se daljša, zato nas tako služba kot vnučki silijo k različnim aktivnostim, za katere potrebujemo vedno dovolj energije. Energijo lahko izgubljamo ob stresu, osiromašeni prehrani, bolezni, delu, športu in ostalih dejavnostih.

Prehransko dopolnilo, posebej prilagojeno potrebam starejših od 50 let
Starejši od 50 let predstavljajo skupino z višjim tveganjem za nezadostno prehrano (60 % starejših zaužije premalo Vitamina D, E in folatov), prav tako pa kaže, da je veliko znakov staranja pravzaprav znak neprimerne prehrane. Zadostna preskrba z vitamini in ostalimi mikrohranili je pomembna v vsakem življenjskem obdobju. Zdrava in uravnotežena prehrana lahko igra pomembno vlogo pri vzdrževanju neodvisnosti in kvalitete življenja. Pri tem so lahko v pomoč tudi prehranska dopolnila. Telo starejših od 50 let se sooča z drugačnimi izzivi kot telo dvajsetletnikov, zaradi česar potrebuje prehranska dopolnila, prilagojena svojim potrebam.

Zakaj je Supradyn Vital 50+ edinstven?
Supradyn Vital 50+ je multivitaminski in multimineralni pripravek, zasnovan posebej za edinstvene potrebe telesa in uma v starosti oseb po 50. letu, in namenjen spodbujanju njihove naravne energije. 
Potrebna raven energije je dosežena na zdrav način, saj kombinacija mikrohranil na znanstveni osnovi pomaga pri presnovi hrane v energijo. Supradyn Vital 50+ poleg 12 vitaminov ter 10 mineralov in elementov v sledeh vsebuje tudi visoko aktiven izvleček ginsenga (Panax ginseng), ki pospešuje cirkulacijo kisika po telesu in spodbuja sposobnost telesa za pretvorbo hranil v naravno, uporabno energijo. 
Ginsengu pripisujejo številne funkcije kot so: zniževanje sladkorja v krvi, antihipertenzivni učinek, zmanjšanje utrujenosti, prav tako pa učinkuje tudi kot spolni in imunski stimulator; izboljšuje spomin in lajša kašelj ter pospeši prenos glukoze v celice in posledično izboljša pretvorbo v energijo. Kitajska tradicionalna medicina meni, da ginseng zdravilno deluje na fizično zmogljivost, pozornost in sposobnost koncentracije, predvsem pri starejših ljudeh in tistih, ki okrevajo po bolezni.

Dodatne informacije

Proizvajalec BAYER