Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Supradyn energija s koencimom Q10, 30 filmsko obloženih tablet

10,96 €
Ali

Supradyn energija s koencimom Q10, 30 filmsko obloženih tablet

Podrobnosti

Filmsko obložene tablete so multivitaminski in multimineralni pripravek, posebej prirejen za odrasle in mladostnike, starejše od 14 let,
kot dopolnilo k vsakodnevni prehrani, za preprečevanje in nadomeščanje splošnega pomanjkanja vitaminov, mineralov in elementov v sledovih, ki se pojavi zaradi različnih vzrokov, zaradi zvečane porabe ali zmanjšanega vnosa v organizem.

Posebej primerno za
  - odraščanje, starost, nosečnost, dojenje, bolezen, okrevanje po bolezni, izčrpanost, zdravljenje z antibiotiki, druga pomanjkanja povzročena z zdravili,
  - dietna prehrana, motnje prehrane, telesni napor, zloraba alkohola, kajenje, gastrointestinalne motnje.

Vitamini so nujno potrebna hranila
Nepogrešljivi so pri presnovi ogljikovih hidratov, lipidov, nukleinskih kislin in proteinov, in tudi pri sintezi aminokislin, kolagena, prenašalcev impulzov v živčevju, itd.
Vitamini uravnavajo in usklajujejo presnovne procese in so bistveno pomembni za razvoj kosti, celjenje ran, integriteto ožilja, za mikrosomsko presnovo (zdravilnih) učinkovin in razstrupljanje organizma, delovanje imunskega sistema, razvoj in diferenciacijo tkiv itd.

Odmerjanje
Za odrasle in otroke starejše od 14 let priporočamo 1 filmsko obloženo tableto na dan. Tableto pogoltnite celo z dovolj tekočine, ne glede na obroke hrane.

Pred uporabo preberite priloženo navodilo! Po potrebi se posvetujte z zdravnikom ali farmacevtom.
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!


Dodatne informacije

Proizvajalec BAYER