Sudocrem krema 60 g

Sudocrem krema 60 g

Silicea balsam - 200 ml

Silicea balsam - 200 ml

Sudocrem, 125 g

Redna cena 8,50 € Akcijska cena 8,08 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
248452

Krema Sudocrem vsebuje sestavine, ki preprečujejo škodljivi vpliv vode na kožo ter ustvarijo zaščitno plast pred snovmi, ki dražijo kožo, predvsem blato in urin v stiku s kožo. Krema Sudocrem® tudi omehča ter zmanjša napetost kože in tako blaži neugodje in bolečino, ki spremlja vnetje.

Glede na to, da deluje antibakterijsko in ščiti pred glivično infekcijo, kremo Sudocrem prav tako lahko uporabljate za zdravljenje drugih kožnih sprememb – ko je potrebno pomiriti kožo in jo zaščititi z antiseptično kremo.

Sudocrem vsebuje niz sestavin, zaradi katerih ima naslednje lastnosti:

    * hipoalergeni lanolin pomaga mehčati kožo
    * cinkov oksid učvrsti tkivo in zmanjšuje izgubljanje vlage
    * benzil benzoat ter benzil cinamat so sestavine perujskega balzama, snovi, ki je poznana po blagodejnem učinku na kožo ter po svoji učinkovitosti pri zdravljenju kožnih bolezni
    * benzil alkohol, blag lokalni anestetik, ki deluje tako, da blaži bolečino in draženje vnete kože. Poleg tega deluje tudi dezinfekcijsko, kar pomeni, da preprečuje pojav bakterijskih infekcij.

 Kremo Sudocrem uporabljajte po vsaki menjavi pleničke. Zapomnite si: vedno nanesite samo tanek sloj, saj krema učinkuje tudi v majhni količini.

Uporabite majhno količino kreme in jo razmažite v tanek sloj. Potem jo s krožnimi gibi vtirajte v kožo, dokler se popolnoma ne vpije in na koži ostane tanek prozoren sloj. Če prizadeta koža ni v celoti pokrita, nanesite še malo kreme. Če na koncu ostane na koži bela plast, to pomeni, da ste uporabili preveč kreme

Več informacij
Proizvajalec FORE