Hepan gel 50 g

Hepan gel 50 g

Erbaven fresh gel, 100ml

Erbaven fresh gel, 100ml

RibaMed 1000, 40 kapsul

Redna cena 9,91 € Akcijska cena 9,41 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
229555

450 mg omega-3 v 1000 mg ribjega olja
Maščobne kisline omega-3 so esencialne kisline, ki jih človeško telo samo ne more tvoriti in jih moramo zato zaužiti s hrano. Glavni predstavnici večkrat nenasičenih maščobnih kislin omega-3 sta EPK (eikozapentaenojska kislina) in DHK (dokozaheksaenojska kislina), ki ju najdemo v ribjem olju. Te maščobne kisline so pomembni gradniki celičnih membran, pomembne so tudi za razvoj možganov in mrežnice novorojenčka. Vplivajo na nastanek posebnih biološko aktivnih snovi (eikozanoidov), ki sodelujejo pri številnih biokemičnih reakcijah v telesu (kakršni so npr. imunski odziv in vnetja, zlepljanje krvnih ploščic – trombocitov, spreminjanje širine krvnih žil ipd). Nenasičene maščobne kisline omega-3 zmanjšujejo koncentracijo aterogenih maščob v krvi (trigliceridov in holesterola) ter zmanjšujejo tveganje za razvoj bolezni srca in ožilja in njihovih posledic (kakor sta npr. srčna in možganska kap).

Ena kapsula RibaMed 1000 vsebuje
450 mg vseh maščobnih kislin omega-3, od tega 380 mg EPK in DHK ter 3 mg naravnega vitamina E.
Izdelek ne vsebuje glutena, laktoze in živalske želatine.

Prednosti RibaMed 1000
• najčistejše ribje olje, ki preverjeno ne vsebuje težkih kovin, dioksina in pesticidov
• vsebuje več maščobnih kislin omega-3 v eni kapsuli (45 %) kakor sorodni izdelki
• ovojnica kapsul je rastlinskega izvora (VegaGels)
• dodan je vitamin E
• ne povzroča spahovanja ali motečega okusa po ribah.

Kapsule RibaMed 1000 so vsebinsko bogatejše od sorodnih izdelkov, saj vsebujejo 1000 mg najkakovostnejšega ribjega olja s kar 45 % nenasičenih maščobnih kislin omega-3, od katerih je največ EPK in DHK.
Kapsule RibaMed 1000 ob priporočenem uživanju med jedjo praviloma ne povzročajo niti neprijetnega spahovanja niti motečega okusa po ribah. Dodatna prednost prehranskega dopolnila RibaMed 1000 je ovojnica kapsul, ki je rastlinskega izvora (VegaGels) – ne vsebuje živalskih sestavin (želatine). Kapsule RibaMed 1000 vsebujejo tudi vitamin E, ki kot antioksidant dodatno varuje celice pred prostimi radikali.

Uporaba in odmerjanje
Svetujemo, da zaužijete po eno do dve kapsuli dvakrat na dan, najbolje med jedjo in z nekaj tekočine. Po posvetu z zdravnikom ali farmacevtom odmerek lahko povečate na dve kapsuli trikrat na dan.


Več informacij
Proizvajalec FIDIMED