Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Perskindol Active Fluid 250 ml

Cena: 10,02 €

Spletna cena: 9,52 €

Ali

Perskindol Active Fluid 250 ml

Podrobnosti

PERSKINDOL Active Fluid je naravno sredstvo za nego v predelu mišic in sklepov 

Dvojno delovanje: 
- takojšnji učinek hlajenja 
- hitro ogreva in pomirja 

PERSKINDOL Active zagotavlja ob nanosu takojšen in prijeten občutek hlajenja, ki se kmalu spremeni v ogrevanje, katero je posledica delovanja skrbno izbrane kombinacije eteričnih olj. Ta esencialna olja vplivajo na povišanje lokalne temperature in povečanje krvnega obtoka, ter aktiviranje celičnega metabolizma na mestu nanosa in okoli njega. 

PERSKINDOL Active Fluid lahko uporabljate PRED ali PO fizični ali športni aktivnosti ter za splošno dobro počutje. Prijeten naravni vonj se hitro vpija. Ne masti in pušča madežev. Roke in koža po nanosu dihajo. 

Uporaba:
 Perskindol Active lahko uporabljamo večkrat dnevno tako, da ga vtremo na željeno mesto (hrbet, roke, noge, vrat, komolci, kolena, ramena, zapestja, stopala). V skladu s področjem uporabe in individualnimi željami se odločamo za PERSKINDOL Active Fluid oziroma PERSKINDOL Active Gel. PERSKINDOL Active Fluid je primeren predvsem pri uporabi na večjih površinah. 

Opozorila: Ni za obkladke. Ne uporabljajte pri ranah ali pri poškodovani koži. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Preprečite stik z očmi.

Dodatne informacije

Proizvajalec VIFO