Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Sinupret peroralne kapljice, 100ml

Cena: 8,60 €

Spletna cena: 8,17 €

Ali

Kratek opis

Sinupret® kapljice so zdravilo rastlinskega izvora, ki ga uporabljamo pri težavah z zamašenim nosom in vnetimi sinusi (sinuzitis), pa tudi ko želimo zamašitev preprečiti, ob pojavu redkega izcedka iz nosu.

Kapljice Sinupret® zmanjšajo oteklino pri vneti nosni sluznici, redčijo sluz, omogočijo boljšo drenažo sinusov in na ta način olajšajo izkašljevanje oz. izločanje sluzi. Občutek zamašenosti nosu se zmanjša, kmalu nato preneha tudi spremljajoči glavobol. Kapljice Sinupret® istočasno pomagajo regenerirati sluznice. Lahko jih uporabljamo tudi kot dopolnilno zdravilo s protivnetnim delovanjem pri zdravljenju gornjih dihalnih poti, tudi ob sočasnem jemanju antibiotikov.

Pomembno:

Kapljice Sinupret zaužijemo in jih ne kapamo v nos. Na ta način zdravilo sistemsko in istočasno deluje na celotno sluznico znotraj nosu in sinusov, ne glede na stopnjo zamašenosti. Ob tem ne prihaja do draženja nosne sluznice in jih smemo uporabljati dalj časa.

Delovanje zdravila je dokazano v okviru lastnih kliničnih študij.

Sinupret peroralne kapljice, 100ml

Podrobnosti

Sinupret kapljice vsebujejo izvlečke naslednjih zdravilnih rastlin: rumeni svišč, cvet jegliča s čašico, zel kislice, cvet črnega bezga in zel navadnega sporiša.

Dodatne informacije

Proizvajalec FARMEDICA