Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Po-Ho olje, 10 mL

Cena: 7,25 €

Spletna cena: 6,89 €

Ali

Kratek opis

Olje Po-Ho je naravni rastlinski pripravek, ki vsebuje eterično olje poprove mete (Menthae х piperitae aetheroleum), evkaliptusovo eterično olje (Eucalypti glob. aetheroleum), eterično olje navadnega brina (Juniperi communis aetheroleum), kuminovo eterično olje (Carvi aetheroleum) in eterično olje navadnega komarčka (Foeniculi vulgaris aetheroleum).


Po-Ho olje, 10 mL

Podrobnosti

Olje Po-Ho lahko uporabljate za vtiranje (nekaj kapljic pospeši prekrvavljenost kože in osvežuje) in masiranje (predvsem po fizičnih naporih in športni dejavnosti). Konico prsta namočite s kapljico olja in vtrite na želeno mesto.
Olje Po-Ho lahko uporabljate tudi kot dodatek parnim kopelim za obraz (nekaj kapljic olja kanete v vročo vodo) in pri tem uporabite inhalator Po-Ho.

V promo božično novoletnem pakiranju prejmete gratis še Po-Ho žepni inhalator, ki vsebuje eterična olja poprove mete, evkaliptusa in navadnega brina, limonen, eterično olje kumine in navadnega komarčka, linalool, vitamin E.

Uporaba: konico inhalatorja nežno vstavite v nosnico, drugo nosnico zatisnite s prstom in močno vdihnite. Ponovite z drugo nosnico. Postopek lahko ponovite 3- do 4-dnevno.

Samo za zunanjo uporabo. Ni primetno za otroke, mlajše od 6 let, za osebe s preobčutljivostjo za katerokoli od sestavin in pri nagnjenosti k alergijam.

Shranjevanje: pri temperaturi do 25 stopinj C, izven dosega otrok.

Izdeluje: Farmedica d.o.o. Leskovškova cesta 12, 1000 Ljubljana

Dodatne informacije

Proizvajalec FARMEDICA