Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Noacid, 30 orodisperzibilnih tablet

Cena: 10,90 €

Spletna cena: 10,36 €

Ali

Kratek opis

Noacid orodisperzibilne tablete so medicinski pripomoček z mehanskim delovanjem. Uporablja se za nevtralizacijo občutka povečane kislosti, pekočega občutka in bolečine v želodcu, ki nastanejo zaradi razdražene želodčne sluznice. Namenjen je odpravljanju gastroezofagealnega refluksa, saj zmanjša simptome kot so kisli refluks, zgaga (tudi zgaga med nosečnostjo), refluks želodčne vsebine zaradi slabe prebave, refluksni ezofagitis, kašelj, hripavost, in zmanjšuje težave katerih glavni ali stranski vzrok je želodčni refluks.


Zaradi vzajemnega delovanja sestavin, ki tvorijo aktivno zaščito želodčne sluznice in sluznice požiralnika, Noacid deluje kot lokalna mehanska zaščita. Ta dopolnjuje fiziološko zaščito gastroezofagealne sluznice, hitro nevtralizira pekoč občutek, bolečino ter občutek težine.

Noacid, 30 orodisperzibilnih tablet

Podrobnosti

Noacid orodisperzibilne tablete pripomorejo k preprečevanju razdraženosti želodca, ki je posledica psihofizičnega stresa, menjave letnih časov, neustreznega življenjskega sloga, jemanja nesteroidnih protivnetnih zdravih, protibolečinskih sredstev in snovi, ki povzročajo razdražljivost.

Noacid orodisperzibilne tablete se lahko jemlje sočasno z zdravili (inhibitoji protonske črpalke, H2 antagonisti). Noacid orodisperzibilne tablete so primerne za nosečnice in doječe matere.

SESTAVINE: Sredstvo za zgoščevanje: alginska kislina; sladilo: izomalt; suhi izvleček sladkega korena (Glycyrrhiza glabra, maltodekstrin); suhi izvleček sleza (Althaea officinalis, maltodekstrin); suhi izvleček slezenovca (Malva sylvestris, maltodekstrin); suhi izvleček koncentriranega gela aloje 200:1 (Aloe barbadensis); suhi izvleček kamilice (Matricaria chamomilla, maltodekstrin); sredstvi proti sprijemanju: kalcijev karbonat, natrijev bikarbonat; stabilizator: gumi arabika; sredstvi proti sprijemanju: magnezijev stearat, silicijev dioksid; aroma; sladilo: sukraloza.

NAVODILO ZA UPORABO: Priporoča se ena tableta vsaj eno do dve uri pred ali po jedi. Tableto pustite, da se počasi raztopi v ustih. Ponovno zaužijte po potrebi, lahko tudi večkrat na dan.

Noacid orodisperzibilne tablete se lahko uživa neprekinjeno dlje časa.

OPOZORILA: Izdelka naj ne uživajo osebe, ki so preobčutljive ali alergične na eno ali več sestavin. V primeru, da simptomi ne izginejo, se posvetujte z zdravnikom. Hraniti v hladnem in suhem prostoru, odmaknjeno od toplotnih in svetlobnih virov. Hraniti nedosegljivo otrokom.

Datum uporabe: označen na ovojnini. Izdelka ne uporabljajte po preteku datuma uporabe. Rok uporabe se nanaša na pravilno shranjen izdelek v nepoškodovani embalaži.

Zastopnik: Sanofarm d.o.o., Šmarska cesta 5c, 6000 Koper
Proizvajalec in poreklo: Pharmalife Research srl – Via alla Spiaggia 7/A – 23900 Lecco - Italija


Dodatne informacije

Proizvajalec Ne