Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Natural Wealth vitamini za lase, kožo in nohte tablete, 60 kos

16,63 €
Ali

Natural Wealth vitamini za lase, kožo in nohte tablete, 60 kos

Podrobnosti

 Lasje, koža in nohti so ogledalo našega organizma in vsako rušenje ravnovesja v telesu neusmiljeno pušča sledi na njih. Težave z lasmi, kožo in nohti so odraz pomanjkanja katerekoli hranilne snovi v organizmu. Da bi bili lasje, koža in nohti lepi in zdravi, jim moramo omogočiti tudi pravilno nego, ki najprej pomeni pravilno, z vitamini, minerali in beljakovinami bogato prehrano. Skrb za lepe lase, kožo in nohte se začne že pri mizi.

Vsebuje: beljakovine iz soje, pomembne za kakovost lasišča in nohtov, vitamine skupine B, pomembne za rast las in preprečevanje izpadanja, folno kislino in pantotensko kislino ter baker, ki varujejo in obnavljajo naravno barvo las in preprečujejo njihovo sivenje, jod, železo in cink, ki preprečujejo izpadanje las, mangan, magnezij in selen

 Priporočena uporaba: vsem, ki želijo zaščititi lase, kožo, nohte in celoten organizem; pri težavah z lasmi (povečano izpadanje las, suhi lasje brez leska, sivenje las, uničenje las po barvanju), pri težavah s kožo (suha, nagubana) in težavah z nohti (lomljivi, tanki, razcepljeni, bele lise na nohtih); zaradi nepravilne prehrane, pri pomanjkanju vitaminov, mineralov in beljakovin.
 

Način uporabe: 1 tableta dnevno, po jedi
 

 

 

 

Dodatne informacije

Proizvajalec NATURAL WEALTH