Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Natural Wealth ABC plus, 100 tablet

25,91 €
Ali

Natural Wealth ABC plus, 100 tablet

Podrobnosti

Visoko potenčna multivitaminsko  multimineralna formula z LUTEINOM in LIKOPENOM, ki vsebuje življenjsko pomembne vitamine in minerale, antioksidante in folno kislino. Edini izdelek, ki zagotavlja 100% vaše dnevne potrebe po vitaminih, mineralih in antioksidantih v samo eni tableti dnevno. Priporočamo ga odraslim osebam od 14. leta dalje, da si zagotovijo maksimalno količino nujno potrebnih snovi in s tem zaščitijo organizem, pri nekakovostni in nepravilni prehrani, za zmanjšanje tveganja za bolezni, ki spremljajo naš vsakdan, osebam, ki ne zaužijejo dovolj vitaminov in mineralov, športnikom, nosečnicam, pri raznih dietah, pri uživanju zdravil, uživanju alkohola, kajenju in pri izpostavljenosti stresom.

Vsebuje: 27 sestavin: 12 vitaminov (C, D, E, B1, B2, B6, B12, niacin, biotin, beta-karoten, folna in pantotenska kislina) in 13 mineralov (kalcij, jod, železo, magnezij, baker, cink, mangan, krom, molibden, selen, fosfor, kalij, klorid) ter naravna antioksidanta lutein ter likopen.
Brez glutena in konzervansov.

Priporočena uporaba: za izboljšanje splošnega počutja organizma, za povečanje imunske odpornosti proti infekcijam in stresom, za preprečevanje utrujenosti, za pravilno presnovo hranilnih snovi, proti škodljivim prostim radikalom v telesu

Dodatne informacije

Proizvajalec NATURAL WEALTH