Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Mustela Cold krema, 40 ml

11,10 €
Ali

Mustela Cold krema,  40 ml

Podrobnosti

Mustela izdelki za dnevno higieno so že 50 let glavni del Musteline ponudbe in tako del njene tradicije.

Mustela Cold krema je visokozaščitna krema za obraz dojenčkov in otrok, še posebno priporočljiva za zaščito pred zunanjimi vplivi pozimi. Intenzivno ščiti pred vplivi mraza, vetra in toplote, hkrati pa vlaži in pomirja. Namenjena je naravno suhi koži, ki je suha samo začasno. Primerna je za kožo obraza in telesa, ki je didatno izsušena zaradi vremenskih razmer, še posebej pozimi.

Nežno dojenčkovo kožo je vedno potrebno zaščititi s Cold kremo, saj preprečuje izsuševanje kože, pozimi, v vetru ali drugih ekstremnih vremenskih pogojih.

Mustela cold krema je inovacija nege za suho kožo. Hranljivo zaščitni kompleks Cold kreme vsebuje maščobne kisline, ki vsebujejo vosek, glicerin in rastlinska olja. Skupaj s ceramidi, ki so ključni lipidi v koži, tvori koncentrirano zaščito z dvojnim učinkom. Površinski učinek je okrepitev zaščite kože in hitro ter dolgotrajno vlaženje, globinski pa v kompenzaciji pomanjkanja lipidov v suhi koži in pomoči vzpostavitve naravne zaščite. Karitejevo maslo umirja rdečico kože.

Zmanjšuje tveganje za nastanek alergijskih reakcij.

Uporaba: Nanesite na čisto in suho kožo, pogosteje na mesta, kjer je koža rdeča in razpokana.

Izdelek je hipoalergen in dermatološko preizkušen.

Dodatne informacije

Proizvajalec EXPANSCIENCE