Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Multi-Gyn Liquigel 30 ml

11,31 €
Ali

Multi-Gyn Liquigel 30 ml

Podrobnosti

Delovanje
Multi-Gyn liquigel neposredno omili suhost nožnice:
•Takoj omili suhost nožnice in spodbudi naravno vlaženje.
•Poskrbi za optimalno stanje vaginalnega okolja.
•Preprečuje draženje in je odličen vlažilec.
•Je naraven, varen in ščiti vaginalno floro.

Lastnosti Multi-Gyn liquigela
Multi-Gyn Liquigel takoj omili suhost nožnice. Poskrbi za optimalno stanje nožničnega okolja in spodbuja naravno vlaženje nožnice. Osnovna sestavina Multi-Gyn Liqugela je patentiran kompleks, ki na varen in naraven način nevtralizira škodljive bakterije, Spodbuja naravno obnovo tkiva, zmanjšuje otekline, pomaga preprečevati okužbe. Multi-Gyn liquigel je naraven, varen in nežen, ker ne vsebuje škodljivih sestavin ali dražečih kemikalij, zato ne povzroča neprijetnih stranskih učinkov.

Ta izdelek za samooskrbo je idealen za odpravljanje suhosti nožnice, ki se lahko pojavi zaradi spolnih odnosov, hormonskih sprememb, zdravil, stresa ali ob vstavljanju tampona.

Je odličen vlažilec in ima močan blažilni učinek. Multi-Gyn liquigel združuje edinstvene lastnosti. Izdelali so ga pri podjetju Bioclin s sodelovanjem z ginekologi in splošnimi zdravniki in specializiranimi laboratoriji.

Izdelek se uporablja za samooskrbo. Odpravlja suhost nožnice in ponovno vzpostavi občutek naravne vlažnosti. Obenem je Multi-Gyn Liquigel odličen vlažilec, ki poveča spolni užitek in olajša intimni kontakt (denimo vstavljanje tampona). Primeren je tudi za strokovno uporabo pri kliničnih pregledih, ki jih izvajajo ginekologi in babice.

Redna uporaba liquigela pomiri draženje in ohranja optimalno stanje nožnice.

Doziranje in uporaba
Pred uporabo Multi-Gyn liquigela si umijte roke, nato liquigel s konicami prstov nanesite na sramne ustnice, v nožnico in okrog nožnične odprtine. Uporabite ga lahko kadar koli želite oziroma po potrebi. Gel boste zlahka odstranili z vlažno krpico. Ne pušča madežev.

Opozorilo
Multi-Gyn liquigel je proizvod z aktivnim delovanjem, namenjen vlaženju intimnega področja, ki obenem obnavlja in spodbuja naravno vlaženje tkiva. Ker je Multi-Gyn Liquigel proizvod z aktivnim delovanjem, lahko ob nanosu izzove topel občutek in ščemenje. Gre za povsem normalen občutek, ki bo v nekaj minutah izginil. Svetujemo, da v primeru povečane občutljivosti pred uporabo kanček liquigela nanesete na vaginalno tkivo, da preverite reakcijo.

Multi-Gyn liquigel ni sredstvo za preprečevanje nosečnosti in ne vsebuje spermicida. Vpliv na aktivnost spermijev še ni raziskan.

Stranski učinki
Multi-Gyn Liquigel je popolnoma varen in nima škodljivih stranskih učinkov.

Nosečnost in dojenje
Multi-Gyn liquigel se lahko brez zadržkov uporablja tako med nosečnostjo kot v obdobju dojenja.

Sestava Multi-Gyn Liquigela

Druge sestavine so rastlinski glicerin, naravni zgoščevalec Xanthan Gum in naravni regulator celičnih tekočin (osmoregulator) Betain.
Multi-Gyn liquigel ne vsebuje konzervansov, hormonov, stnkonov, sestavin živalskega izvora, dražečih kemikalij ali dišav in je povsem neškodljiv, tudi če ga pogoltnete.

Ni masten, ne pušča madežev in je topen v vodi. Ne poškoduje tamponov in kondomov.

Dodatne informacije

Proizvajalec BIOL