Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Molkosan koncentrirana sirotka, 200 ml

Cena: 5,88 €

Spletna cena: 5,59 €

Ali

Molkosan koncentrirana sirotka, 200 ml

Podrobnosti

Splošne informacije

Molkosan® je pridobljen z mlečnokislinsko fermentacijo sirotke. Izdelek praktično ne vsebuje beljakovin in maščob. Največji delež (približno 80%) mlečne kisline predstavlja desnosučna [L(+)] mlečna kislina, ki organizmu koristi in jo ta dobro presnavlja. Molkosan® vsebuje tudi dragocene mineralne snovi iz sirotke, kot sta kalij in kalcij.

Uporaba

Notranja uporaba:

Molkosan® razredčite v razmerju 1 proti 10. Za redčenje lahko uporabite vodo, zeliščne čaje (na primer koprivin, lipov čaj ipd.) ali sadne in zelenjavne sokove, s katerimi pripravite osvežilne, okusne in zdrave napitke. Molkosan® aktivira in regulira presnovo, pomaga pri zagotavljanju koristne črevesne flore, pomaga pri čiščenju, razkisanju in zagotavljanju bazičnega okolja v organizmu. 2- do 3-krat dnevno razredčite 1 nepolno jušno žlico Molkosana v kozarcu vode ali čaja in popijte.

Zunanja uporaba:

Za nego intimnih delov telesa razredčite Molkosan® z vodo v razmerju 1 : 1. Za kopeli razredčite Molkosan® z vodo v razmerju 1 : 30. Koristi za ohranjanje primerne kislosti kože, npr. na intimnih delih telesa.

Pakiranje:  200 ml in 500 ml

več na: http://www.farmedica.si/si/drugiizdelki/molkosan.html

 

Dodatne informacije

Proizvajalec BIOFORCE