Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Modolex mazilo proti hemoroidom

11,29 €
Ali

Modolex mazilo proti hemoroidom

Podrobnosti


Sestava
1 g rektalnega mazila vsebuje 40 mg kalcijevega dobesilata (calcii dobesilas) monohidrata in 20 mg lidokainijevega klorida (lidocaine hydrochloride) monohidrata.
Pomožne snovi: polisorbat 80, propilgalat, butilhidroksianizol, cetanol, karbomer, propilenglikol, polietilenglikol 300, polietilenglikol 1500, polietilenglikol 4000

Lastnosti in delovanje
Modolex zmanjšuje otekline in zaščitno deluje na krvne žile, zmanjšuje pa tudi občutek za bolečine. Učinkovito in hitro ublaži otekline, vnetje, krvavitve iz hemoroidov in lokalno vlaženje.

Indikacije
Modolex je namenjen zdravljenju notranjih in zunanjih hemoroidov (zlate žile), srbečice okrog danke, ekcemov okoli zadnjične odprtine, akutne tromboze hemoroidov, analnih razpok in zdravljenju pred operacijo hemoroidov in po njej.

Previdnostni ukrepi in opozorila
Varnosti uporabe zdravila pri otrocih niso ugotovili, zato jim ga ne dajemo. To zdravilo je namenjeno vam, zato ga ne dajajte drugim.

Odmerjanje in uporaba
Pri zunanjih hemoroidih in srbečici okrog danke prizadeto mesto večkrat na dan na tanko namažite. ÄŚe se težave ne umirijo, svetujemo pregled pri zdravniku.
Svetujemo, da se zdravilo ne uporablja več kot 14 dni. Navodila natančno upoštevajte.

Pred uporabo preberite priloženo navodilo! Po potrebi se posvetujte z dzravnikom ali farmacevtom.
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Proizvajalec LEK