Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Micovag Plus, 10 vaginalnih globul

9,68 €
Ali

Kratek opis

Micovag Plus vaginalne globule so namenjene dopolnilnemu zdravljenju vaginalnih glivičnih vnetij.

Micovag Plus, 10 vaginalnih globul

Podrobnosti

Medicinski pripomoček

Micovag Plus vaginalne globule so namenjene dopolnilnemu zdravljenju vaginalnih glivičnih vnetij. Delujejo tako, da ponovno vzpostavijo fiziološki pH nožnice, kar pripomore k preprečevanju kolonizacije patogenih mikrobov. Poleg tega delujejo pomirjujoče in posledično odpravljajo moteče srbenje in pekoč občutek.

Uporaba:
Razmaknite in potegnite narazen oba konca folije na vrhu ovoja, vzemite globulo iz ovoja in jo vstavite globoko v nožnico. Pred uporabo medicinskega pripomočka in po njej si umijte roke.

Vstavite eno globulo, najbolje zvečer pred spanjem ali po navodilu zdravnika. V enem pakiranju je 10 globul.

Opozorila:
Ne uporabljajte v primeru individualne preobčutljivosti za katerokoli sestavino izdelka.

Uporaba kateregakoli izdelka za lokalno uporabo, posebno dolgotrajna, lahko povzroči preobčutljivost. V takem primeru prekinite uporabo in se posvetujte z zdravnikom o ustrezni terapiji. Če se pojavijo drugi neželeni učinki, o tem obvestite svojega zdravnika ali farmaceta.

Nosečnost in dojenje: V teh primerih je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom.
Vpliv na upravljanje s stroji: Posebni varnostni ukrepi niso potrebni.

Medsebojna delovanja z drugimi izdelki niso znana, zato je priporočljivo, da se posvetujete z zdravnikom, preden uporabite vaginalne globule Micovag Plus v kombinaciji z drugimi medicinskimi pripomočki ali zdravili za vaginalno uporabo.

Shranjujte nedosegljivo otrokom. Izogibajte se stiku izdelka z očmi. Ne zaužijte izdelka.

Rok uporabe se nanaša an zaprt in pravilno hranjen izdelek. Izdelka ne uporabljajte po izteku roka uporabe oziroma, če je embalaža odprta ali poškodovana. Medicinski pripomoček shranjujte zaščiten pred svetlobo in toploto, najbolje pri temperaturi od 4°C do 25°C. Medicinskih pripomočkov ne bi odvržite v odpadne vode ali med gospodinjske odpadke. o načinu odstranjevanja medicinskih pripomočkov, ki jih ne uporabljate več, se posvetujte s svojim farmacevtom. To bo pripomoglo k zaščiti okolja.

Distributer: Dr. Gorkič d.o.o., Obrtniška ulica 11, 1370 Logatec, Slovenija
Proizvajalec: Farma-Derma s.r.l., Via dei Bersaglieri 10, 40010 Sala Bolognese (BO), Italija

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne