Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Lyprinol medicinal 260 mg, 60 kapsul

40,33 €
Ali

Lyprinol medicinal 260 mg, 60 kapsul

Podrobnosti

Lyprinol je naravna mešanica morskih lipidov, ki jo sestavlja oljni izvleček novozelandske zelenouste školjke (Perna canaliculus).

Novi patentirani in stabiliziran naraven morski lipidni izvleček sestavlja redka kombinacija lipidnih skupin in več kot trideset edinstvenih nenasičenih maščobnih kislin omega 3.

Kako deluje Lyprinol?
Značilno in pomembno je njegovo protivnetno delovanje, saj zavira sintezo levkotrienov, ki se v telesu tvorijo z lipoksigenazo in so krivi za začetek in podaljšanje vnetnega procesa.

Tri desetletja raziskav dokazujejo, da je Lyprinol močan zaviralec poti 5-lipoksigenaze, zato učinkovito zmanjšuje vnetja, kot so artritis, osteoartritis, revmatoidni artritis in astma.

Lyprinol - naravna protivnetna učinkovina
Lyprinol uspešno zavira protivnetne procese na povsem naraven način, brez neželenih učinkov. Ni toksičen, zato se lahko uživa v kombinaciji z drugimi zdravili (ne samo antirevmatskimi in protivnetnimi). V nasprotju z večino nesteroidnih protivnetnih zdravil, ki imajo neželene učinke, je Lyprinol pokazal pozitivni učinek tudi na želodčno sluznico.

Pri katerih indikacijah priporočamo Lyprinol?
    * ARTRITIS
    * OSTEOARTRITIS
    * REVMATOIDNI ARTRITIS
    * ASTMA

 

Pred uporabo preberite priloženo navodilo!
Zdravilo shranjujte nedosegljivo otrokom!

Dodatne informacije

Proizvajalec PLNK