Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Lepicol, probiotik/prebiotik z vlakninami v prahu, 180 g

Cena: 15,87 €

Spletna cena: 15,08 €

Ali

Lepicol, probiotik/prebiotik z vlakninami v prahu, 180 g

Podrobnosti

Lepicol je edini probiotik s prehranskimi vlakninami, ustvarjen z namenom vzdrževanja
zdravega črevesja na povsem naraven način.

Vse sestavine v prehranskem dopolnilu Lepicol so rastlinskega izvora. Vsebujejo 5 probiotičnih bakterij, fruktooligosaharide (prebiotike) in luske indijskega trpotca.

Prebiotiki so hrana koristnim bakterijam, pomagajo zniževati celokupni holesterol in lipide v krvi ter povečujejo absorpcijo mineralov v organizmu, predvsem absorbcijo kalcija in magnezija.

Lepicol vsebuje indijski trpotec. Ko se luskam indijskega trpotca doda voda, se tvori mehka želatinasta snov, ki povzroči da se vsebina lažje premika skozi črevo. To premikanje vsebine na stene črevesja ne deluje abrazivno, zato je Lepicol primeren tudi za občutljive črevesne stene. Lepicol je zaradi svojih funkcij idealen tudi za razstrupljanje telesa.

Rastlinska vlakna v Lepicolu (Psyllium) imajo kapaciteto, da vpijejo kar dvajsetkrat več tekočine od njihove lastne teže ter tako učinkovito pomagajo pri prebavi. Inulin (prebiotik) v obliki izvlečka cikorije pozitivno učinkuje na Lactobacillus in Bifidobacteria mikroorganizme. Probiotiki predstavljajo koristne bakterije za črevo.

Vsebnost:
Psyllium vlaknine, Inulin, Probiotične kulture Lactobacillus plantarum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum.

Lepicol ne vsebuje glutena, žitaric, mlečnih izdelkov in gensko spremenjenih sestavin.

Dodatne informacije

Proizvajalec LUCA