Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Lasepton krema, 80 ml

7,23 €
Ali

Lasepton krema,  80 ml

Podrobnosti

Zaščitna krema Lasepton - zaščita in regeneracija v predelu plenic.

V predelu plenic je koža še posebej občutljiva. Zelo kakovostna zaščitna krema Lasepton ščiti ta občutljivi predel pred mokroto in  nečistočo zaradi plenic ter preprečuje draženje in rdečico. Krema ustvarja dolgotrajen sloj, ki omogoča dihanje kože, obenem pa ne dopušča mokroti, umazaniji in agresivnim snovem stika z nežno kožo. Zaščitna krema Lasepton je vodoodporna in prepustna za zrak, visokokakovostne sestavine, kot je npr. dekspantenol, pa delujejo dodatno negovalno in spodbujajo obnavljanje kože.

Lasepton pomirja kožo z rdečico in ščiti pred mokroto in občutljivostjo. Zelo je primerna tudi kot podporna nega pri preprečevanju preležanin. Zaščitna krema Lasepton ščiti pred vlago in občutljivostjo, brez vpliva na naravno dihanje kože in znojenje

Uporaba:
Kožo očistite in na tanko nanesite zaščitno kremo Lasepton, dokler ne nastane belkasta prevleka. Kremo nanesite ob menjavi plenic, posebej pred daljšimi fazami brez menjave plenic, npr. pred spanjem. Tudi po prenehanju rdečenja negujte kožo z zaščitno kremo Lasepton, da preprečite draženje.

Sestava:
Najboljša kombinacija cinkovega oksida in dekspantenola.
Dermatološko testirano. Brez dišav.

Dodatne informacije

Proizvajalec EXT