Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Braunemon, 30 kapsul

Cena: 11,12 €

Spletna cena: 10,56 €

Ali

Braunemon, 30 kapsul

Podrobnosti

Vitamina pantotenska kislina (lepotni vitamin) in riboflavin skrbita za prehranjenost kože in njeno hitro regeneracijo, vitamin A pa podpira normalno delovanje imunskega sistema. Vitamin A tudi lajša in pospešuje temnenje kože - Kožo varuje pred neugodnimi svetlobnimi in sončnimi učinki.

Sodobna prehrana človeku moderne dobe ne zagotavlja potrebnih vitaminov v zadostni meri, poleg tega pa tudi naše slabe navade (kajenje, enolična prehrana, alkohol) in stresno življenje posredno pripeljejo do pomanjkanja vitaminov. Pri pomanjkanju pantotenske kisline in riboflavina se najprej pokažejo spremembe na koži in sluznicah. Koža postane občutljiva, rdeča in suha, lahko se pojavi prezgodnje staranje kože.  V kotih ust, oči in nosa se pojavijo ranice, nohti postanejo krhki. V teh primerih je jemanje Braunemon kapsul zelo priporočljivo. Z mesečno kuro po 1 kapsulo na dan se lahko občutljivost kože in sluznice bistveno zmanjša, lahko pa se tudi prepreči prehitro staranje kože.

ß-karoten je provitamin rastlinskega izvora (korenje), iz katerega v našem telesu nastaja vitamin A. V primeru  dobre preskrbljenosti z  ß-karotenom se manjši del ß-karotena presnovi v vitamin A, večji del pa se naloži v zgornjo plast kože in jo obarva svetlo rjavo. Tako pridobljena barva varuje kožo pred uničujočim delovanjem svetlobe in sončnih žarkov UVA in UVB, ki povzročajo prehitro staranje kože, vnetne reakcije in propad njenih celic. Poveča  količino pigmenta v koži tudi  skrajšuje potreben čas, da lepo potemnimo in ohranja dolgotrajno zagorelost. Uporaba:
Priporočena dnevna količina je 1 kapsula.

Z uživanjem kapsul Braunemon je priporočljivo začeti 2 do 3 tedne pred daljšim izpostavljanjem soncu in nadaljevati v obdobju sončenja.  Tako boste temno polt in lep videz kože ohranili dalj časa.

Priporočeni dnevni odmerek je 1 kapsula na dan s tekočino, in sicer 60 dni zapored.  Kapsule začnemo jemati 3 tedne pred daljšim izpostavljanjem soncu, med ter po obdobju sončenja.

Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Za optimalne učinke je priporočljiva daljša uporaba izdelka – do 60 dni.

Izdelek ni primeren za nosečnice,otroke in kadilce. Prav tako je prepovedana uporaba Braunemona, če uživamo alkohol.

Braunemon so razvili vrhunski  strokovnjaki s področja prehrane in dietetike in je v celoti plod domačega znanja.


Dodatne informacije

Proizvajalec EMON