Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Karbofin forte, 30 kapsul

Cena: 9,98 €

Spletna cena: 9,48 €

Ali

Kratek opis

Rastlinsko oglje z rastlinskimi izvlečki komarčka, kamilice, janeža in poprove mete z ugodnim vplivom na prebavni trakt.

Karbofin forte, 30 kapsul

Podrobnosti

Kdaj se priporoča uporaba Karbofin FORTE?

Karobin FORTE se priporoča pri neuravnoteženi prehrani in pri hitrih obrokih, ki so v današnjih dnevih vedno bolj pogosti in so povezani z modernim stilom življenja. Ravno zaradi hitrega prehranjevanja so pogostejše težave z napihnjenostjo in tiščanjem v želodcu, ki nastanejo kot posledica napačnih prehranjevalnih navad ter nepopolne prebave. Naravne aktivne snovi v Karbofin FORTE zmanjšajo nastajanje plinov ter lajšajo izločanje le-teh. Tako se plini, ki so velikokrat strupeni, ne zadržujejo v telesu. Rastlinsko oglje ima sposobnost vezanje velike količine plinov na svojo površino, komarček pospešuje prebavo in deluje blagodejno pri napihnjenosti, kamilica pa v prebavnem traktu deluje sproščujoče in pomirjevalno.

Naturcaps - naravni ovoj iz rastlinskih vlaknin, pridobljen s fermentacijo tapioke. Popolnoma naraven, brez umetnih barvil, lahko prebavljiv, primeren za vegetarijance in vegane.

Zakaj FORTE?

Eterična olje komarčka, janeža in poprove mete so bogata z aktivnimi sestavinami, ki dodatno pripomorejo lajšati tudi najbolj trdovratne težave.

Kako jemati Karbofin FORTE?

Priporoča se 2 kapsuli po obroku oz po potrebi, če težave niso povezane s prehranjevanjem. Priporočamo največ 4 kapsule dnevno.

Posebna opozorila:

Rastlinsko oglje ima veliko vezavno moč na svoji površini, zato se odsvetuje istočasno jemanje z zdravili, ker lahko zmanjša učinek zdravil. Razmik med jemanjem Karbofina FORTE in zdravili naj bo vsaj 2 uri.

Pakiranje: 30 kapsul v blistru

Dodatne informacije

Proizvajalec ESI