Rosacta, krema 50 g

Rosacta, krema 50 g

JAMIESON Vitamin D kapljice 1.000 IU/25mcg

Vitamin D prispeva k ohranjanju zdravih  kosti, pravilonem delovanju mišic in k pravilni ravni kalcija v krvi. Bistveno prispeva tudi k ohranjanju zdravih zob in delovanju našega imunskega sistema.

Redna cena 19,90 € Akcijska cena 18,91 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
353777

Sedaj na voljo v izredno priročni obliki kapljic v oljni raztopini s patentirano formulo Quali-D, svetovno inovacijo, ki vsebuje naravni vitamin D3 z najvišjo možno stopnjo absorpcije. Kapljice so tako odlična naravna alternativa sintetično pridobljenemu vitaminu D3 in zelo primerne tako za starostnike, kakor za vsakogar, ki ima višje potrebe po vitaminu D. Ena kapljica na dan pokrije povišane potrebe po vitaminu D, izdelek pa vsebuje kar 360 kapljic - ZA CELOLETNO OSKRBO!

Dnevni vnos: Zaužijte 1 kapljico na dan, direktno na jezik ali s hrano ali vodo. Obrnite stekleničko popolnoma navzdol ter je ne pretresajte, saj bo kapljica sama prišla ven.

Sestavine: Vitamin D3 (Premium Quali-D)(pridobljen iz lanolina, ki je telesu lasten vin vitamina D): 1.000 IU/25mcg - (450% PDV), srednjeverižni trigliceridi (kokosovo olje).

Primerno za odrasle. Shranjevati dobro zaprto, na suhem prostoru in sobni temperaturi (15-25 stopinj C), zunaj dosega majhnih otrok. Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Premium formulacija je oblikovana izključno iz samo naravnih virov in farmacevtsko preizkušena. Izdelek je proizveden z uporabo 360 kontrolnih točk in testov, ki zagotavljajo popolno sledljivost in varnost izdelka, prav tako pa polno učinkovitost in klinično čistočo.

Proizvajalec: Jamieson Laboratories Ltd, Kanada

Uvoznik in distributer: VHT skupina d.o.o., Celjska cesta 8a, 3310 Žalec

Več informacij: info@jamieson.si; www.jamieson.si