Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Isla Junior z okusom jagode, 20 pastil

5,65 €
Ali

Isla Junior z okusom jagode, 20 pastil

Podrobnosti

Nove pastile v družini Isla so namenjene lajšanju težav otrok z bolečim in vnetim grlom. So prijetnega okusa po jagodah in mehkejše od ostalih pastil Isla. Jemljejo jih lahko že otroci po dopolnjenem 4. letu starosti.

Glavna učinkovina je islandski lišaj, rastlina, ki kar v 80% sestoji iz dragocene sluzi, ki skupaj s slino v ustih in žrelu ustvarja zaščitni sloj. Na ta način se sluznica ust in žrela navlaži, značilnih težav z grlom in siljenja na suh, grleni kašelj je manj. Pastile Isla Junior vsebujejo tudi vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, ter kalcijev pantotenat, ki pospeši celjenje poškodb na koži in sluznicah. Pastile Isla Junior so brez umetnih arom, barvil in konzervansov. Ne vsebujejo sladkorja, glutena, laktoze in so prijazne za zobe. Primerne so tudi za vegane.

Področja uporabe:

- Vneto, boleče, pekoče grlo

- Suh, dražeč kašelj

- Akutna hripavost

- Suha, razdražena sluznica žrela in grla

Odmerjanje: Pastile Isla Junior so namenjene otrokom po 4. letu, ki že znajo varno lizati. Na dan lahko poližejo do 6 pastil.

Napotek za diabetike: ena pastila vsebuje 0,997 g sladkornih nadomestkov, kar ustreza 0,083 krušnim enotam (BU).

Sestava: Vodni ekstrakt islandskega lišaja, arabski gumi, sorbitol, maltitol, steviol glikozidi, askorbinska kislina, kalcijev pantotenat, cinkov glukonat, naravna aroma jagode, rastlinsko barvilo (ekstrakt korenja in črnega ribeza), srednjeverižni trigliceridi, prečiščena voda. V eni pastili Isla Junior je 20mg vitamina C, 0,5 mg cinka ter 2 mg kalcijevega D-pantotenata.

Pakiranje: Škatlica pastil Isla Junior vsebuje 20 pastil.

Navodilo za uporabo: Prosimo vas, da pred uporabo natančno preberete priloženo navodilo. V pdf datoteki je brezplačno na voljo tudi tukaj (link). V čem se pastile Isla Junior razlikujejo od ostalih pastil Isla. Pastile Isla Junior so namenjene zlasti otrokom po 4. letu starosti, saj so prijetnega, otrokom prilagojenega okusa po jagodah in brez nepotrebnih dodatkov. Od ostalih pastil se razlikujejo tudi po tem, da so mehkejše in zato še primernejše za otroke. Pastile Isla Junior obenem dodatno vsebujejo tudi vitamin C in cink, ki imata vlogo pri delovanju imunskega sistema, ter kalcijev pantotenat, ki pospeši celjenje poškodb na koži in sluznicah.

Proizvajalec: Engelhard Arzneimittel, Nemčija

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne