Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Imunoglukan kaps 30 kom

Cena: 22,78 €

Spletna cena: 21,64 €

Ali

Kratek opis


Imunoglukan P4H® je prehransko dopolnilo, ki vsebuje naravni Imunoglukan®, vitamin C in cink.
Bukov ostrigarImunoglukan® je naravna bioaktivna snov, izolirana iz gobe bukov ostrigar.


Vitamin C in cink imata vlogo pri delovanju imunskega sistema ter pri zaščiti celic pred oksidativnim stresom. Vitamin C prispeva tudi k zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti.


Imunoglukan P4H® ugodno vpliva na odpornost telesa, ki zaradi izčrpanosti, pogostih okužb, jemanja antibiotikov ali dolgotrajne bolezni, oslabi.


Razvoj izdelkov Imunoglukan P4H® temelji na dvajsetletnih raziskavah, ki so potrdile njihovo učinkovitost in varnost tudi pri večmesečni uporabi. Varnost izdelkov Imunoglukan P4H® je potrjena s kliničnimi raziskavami pri odraslih in otrocih, starejših od 1 leta.


Izdelki Imunoglukan P4H® so primerni za celo družino, za diabetike in vegetarijance. Ne vsebujejo glutena in laktoze. 


Imunoglukan kaps 30 kom

Podrobnosti

Imunoglukan P4H® kapsule so namenjene dolgotrajni podpori imunskemu sistemu. Jemljite 1-2 kapsuli, enkrat na dan, vsaj 2-3 mesece.

Ena kapsula vsebuje 100 mg naravnega imunoglukana, 60 mg (75% PDV) vitamina C in 5 mg (50% PDV) cinka.

*PDV .... priporočen dnevni vnos

Pri povečanih potrebah jemljite vsaj prve 3 dni po 3 kapsule, enkrat na dan, potem pa nadaljujte z 1 kapsulo na dan do porabe pakiranja. Pri povečanih potrebah namesto Imunoglukan P4H® kapsul lahko jemljete Imunoglukan® P4H ACUTE.

Kapsul ne žvečite. Vzemite jih s kozarcem vode in pogoltnite cele. Kapsula se lahko tudi odpre in vsebina strese na žličko. Zaužijete po žlički z nekaj tekočine, najbolje s sadnim sokom. Kapsule vzemite na prazen želodec zjutraj pol ure pred zajtrkom ali zvečer pred spanjem. 

Imunoglukan P4H® kapsule so primerne tudi za diabetike in osebe z alergijami. Ne vsebujejo glutena in laktoze. Kapsule so rastlinskega izvora in so primerne tudi za vegetarijance. Ne vsebuje alergenov (mlečnih beljakovin, laktoze, glutena, jajc, rib, arašidov, sezama, soje, oreščkov, zelene, gorčice, rakov in mehkužcev)

Imunoglukan P4H® kapsule niso primerne za otroke do 3. leta. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Shranjujte v temnem in suhem prostoru, na temperaturi pod +25 °C.

Dodatne informacije

Proizvajalec MEDI