Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Immunal Neo, peroralna raztopina 50ml

Cena: 8,22 €

Spletna cena: 7,81 €

Ali

Immunal Neo, peroralna raztopina 50ml

Podrobnosti

Zdravilna učinkovina je suhi sok škrlatne ehinaceje. 1 ml peroralne raztopine vsebuje 46,5 mg suhega soka, iztisnjenega iz sveže, cvetoče zeli škrlatne ehinaceje - Echinacea purpurea L. (Moench), herba, succus siccum, (30-60 : 1).
Pomožne snovi so askorbinska kislina (vitamin C), kalijev sorbat, dinatrijev edetat, aroma sladke pomaranče, tekoči maltitol, prečiščena voda, natrijev hidroksid.

Kako deluje
Zdravilne učinkovine soka škrlatne ehinaceje aktivirajo sposobnost belih krvnih celic (makrofagov in celic ubijalk), da uničijo in odstranijo mikroorganizme, ki so vdrli v telo.Dokazano je tudi protivirusno delovanje škrlatne ehinaceje na viruse gripe in herpesa.

Zdravilo uporabite
Zdravilo Immunal Neo uporabljajte za kratkotrajno preprečevanje in zdravljenje prehlada, ki se lahko kaže kot izcedek iz nosu, vnetje žrela ali utrujenost.

Odmerjanje
Odrasli in otroci, starejši od 12 let: dvakrat na dan po 4 ml raztopine.
Pri otrocih, mlajših od enega leta, je uporaba zdravila Immunal Neo odsvetovana.
Otrokom, ki so stari od 1 do 12 let, jemanja zdravila Immunal Neo ne priporočamo.
Za kratkotrajno preprečevanje in zdravljenje prehlada lahko zdravilo Immunal Neo neprekinjeno jemljete največ 10 dni. Pred naslednjim jemanjem naj bo najmanj 14 dni premora.
Zdravljenje začnite ob pojavu prvih znakov prehlada. Če se znaki bolezni poslabšajo ali ne izboljšajo v 10 dneh, se posvetujte z zdravnikom.
Z brizgo, ki je priložena zdravilu, odmerite raztopino in jo iztisnite v kozarec z malo tople tekočine ter popijte. Raztopino lahko zaužijete tudi nerazredčeno.

Dodatne informacije

Proizvajalec LEK