Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Herpatch Herpes Serum, tekoči obliž, 5 mL

10,35 €
Ali

Kratek opis

Herpatch Herpes Serum: Krema, ki se spremeni v obliž


Herpatch Herpes Serum je inovativen in učinkovit način za hitro in enostavno zdravljenje simptomov herpesa. Herpatch Herpes Serum se iz tube preprosto nanese neposredno na herpes. Po nekaj minutah se bela krema spremeni v prozoren zaščitni obliž čez herpes, tako da skupaj s sestavinami pripomore k hitrejšemu celjenju kože. Herpatch Herpes Serum zdravi simptome herpesa na kateri koli stopnji vala vaših težav s herpesom.

Herpatch Herpes Serum, tekoči obliž, 5 mL

Podrobnosti

  • Pred uporabo si skrbno umijte roke in jih osušite.
  • Umijte ali sperite poškodovano območje.
  • Na herpes previdno nanesite majhno količino nevidnega gela za herpes, da popolnoma prekrijete oboleli predel in rob neobolele kože okoli herpesa.
  • Gel po nekaj minutah postane neviden in tvori obližu podoben film.
  • Če je potrebno, lahko gel nanesete vsake 3 ali 4 ure, dokler herpes popolnoma ne izgine. Če je potrebno, lahko film odstranite s toplo vodo.
  • Herpatch Herpes Serum lahko uporabljate na vseh stopnjah herpesa. Priporočljivo ga je uporabiti že ob prvih znakih nastanka.

Zdravi v 24 urah*

V sodelovanju z nemško univerzo Witten/Herdecke in zdravniki smo raziskali čas celjenja kože s herpesom. Nevidni gel Herpatch Herpes Serum smo primerjali z običajno protivirusno kremo z aciklovirjem za lokalno uporabo. Pri 75 % oseb, ki so uporabile Herpatch Herpes Serum, je bila po 24 urah uporabe ugotovljena faza celjenja. Poleg tega so tudi splošne ocene zdravnikov glede rezultatov zdravljenja z nevidnim gelom Herpatch Herpes Serum signifikantno višje kot pri kremi z aciklovirjem. Ne nazadnje Herpatch Herpes Serum izkazuje dobro do zelo dobro oceno sprejemljivosti pri uporabnikih.

* Klinični preskus izdelka Herpatch Herpes Serum je pokazal, da je bilo 75 % sodelujočih v fazi celjenja herpesa.

Sestavine: Aqua; Alcohol denat.; Styrene/Acrylate Copolymer; Polyvinyl alcohol; Glycerin; Beta-glucan; Aqua (and) Perfluorodecalin (and) Propylene Glycol (and) Glycerin (and) Simmondsia Chinensis Seed Oil (and) PEG-75 Shea Butter Glycerides (and) Glycosphingolipids (and) Xanthan Gum (and) Phenoxyethanol (and) Benzoic Acid (and) Dehydroacetic Acid (and) Ethylhexylglycerin (and) Polyaminopropyl Biguanide; Porphyridium polysaccharide; Zinc Sulfate.

Proizvajalec: Sylphar NV, Xavier De Cocklaan 42, 9831 Deurle, Belgija

Distributer: InnoPharma d.o.o., Tehnološki park 24, 1000 Ljubljana, Slovenija - info@innopharma.biz

www.herpatch.com

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne