Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Hafesan pritlikava palma+kopriva+listi breze, 60 kapsul

20,09 €
Ali

Hafesan pritlikava palma+kopriva+listi breze, 60 kapsul

Podrobnosti

Pritlikava palma + kopriva + brezovi listi + bučno seme kapsule in njihova edinstvena kombinacija so naravna alternativa:
-za mehur in prostato,
-za krepitev mišic mehurja,
-za podporo izločanja vode,
-za skrb sečevoda in reproduktivnih organov od znotraj.

Izvleček pritlikave palme je bogat z različnimi maščobnimi kislinami, poseben pomen pa mu dajejo številni fitosteroli in polisaharidi, ki imajo ugoden vpliv na nivo moškega spolnega hormona testosterona in na samo hormonsko ravnotežje v moškem organizmu. Pritlikava palma se uporablja predvsem za preprečevanje in zdravljenje moških težav, kot je povečanje prostate, lajšanje različnih vnetij ali za preprečevanje razvoja urološkega zapleta.

Kopriva deluje blagodejno pri težavah s povečano prostato, hkrati pa pospešuje odvajanje vode. V kombinaciji s pritlikavo palmo se pozitiven učinek koprive še poveča.

Brezovi listi pospešujejo izločanje vode in žolča, izravnavajo holesterol v krvi, delujejo razkužilno ter blažilno.

Bučno seme je bogat vir kalcija, železa, magnezija, kalija, fosforja, cinka in esencialnih maščobnih kislin, ki ugodno vplivajo na prostato in imunski sistem. Ekstrakt bučnih semen pospešuje praznjenje mehurja, krepi ledvice, ščiti prostato in dolgotrajno lajša nevšečne simptome. Poleg tega pa ugodno vplivajo tudi na delovanje mehurja pri ženskah.

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike.

Dodatne informacije

Proizvajalec HAFE