Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Hafesan pegasti badelj,artičoka in sivka, 60 kapsul

Cena: 16,90 €

Spletna cena: 16,06 €

Ali

Hafesan pegasti badelj,artičoka in sivka, 60 kapsul

Podrobnosti

Pegasti badelj, artičoka in sivka pozitivno vplivajo na prebavo in povečajo proizvodnjo žolča v jetrih. S tem se pospeši razgradnja maščob.

Pegasti badelj
Najpomembnejši del te sredozemske rastline so semena, ki predvsem zaradi vsebnosti aktivne snovi – silimarina varujejo, čistijo in razmaščujejo jetra. Pegasti badelj pospešuje tek, izločanje seča in žolča, v ljudskem zdravilstvu pa so z njim včasih zdravili tudi malarijo, izostalo menstruacijo in tegobe v zvezi z maternico in vranico.

Artičoka
Artičoka vsebuje grenčine in cinarin, ki podpirajo naravne prebavne procese in normalno delovanje jeter in žolča, naravne varovalne snovi – antioksidante, poleg tega pa je bogata z vitamini (karoteni, vitamini B in C) železom in magnezijem.  Blagodejni učinek artičoke bo pomagal vašemu telesu, da prebavi težke obroke lagodno in popolnoma naravno.  S študijami so ugotovili, da učinkovine v listih artičoke pospešujejo nastajanje žolča in spodbujajo njegov pretok, ugodno vplivajo na znižanje krvne koncentracije slabega holesterola in trigliceridov, imeli pa naj bi tudi antioksidativne učinke ter zaščitno delovanje na jetra.

Sivka
Grmu podobno zelišče bolj poznano po prijetnem dišečem vonju zaradi vsebnosti eteričnih olj, grenčine, čreslovine,rožmarinove kisline in drugega. Uničuje bacile, pomirja glavobol, vrtoglavico, črevesne krče, preprečuje bruhanje in kolcanje. Je blago pomirjevalo proti vznemirjenosti, živčni izčrpanosti in spalnim motnjam, prav tako zdravi prebavne motnje živčnega izvora. V ljudskem zdravilstvu ureja prebavo, odvaja žolč, blaži trebušne krče, odpravlja napenjanje, odganja vetrove in žene na vodo, miri in uspava, a nasprotno tudi prepreči omedlevanje.

Pegasti badelj + Artičoka + Sivka kapsule pomagajo pri razstrupljanju telesa in zagotavljajo boljše počutje. S pomočjo narave se lahko postavite po robu stranskim učinkom prekomernega pitja alkohola ali pa uživanja hrane. Pomagajte telesu pri presnovi alkohola in mastne hrane ter uživajte tudi naslednji dan.

Brez konzervansov, barvil in laktoze. Primerno tudi za diabetike

Dodatne informacije

Proizvajalec HAFE