Dominor cps a'30

Dominor cps a'30

Avenaforce peroralne kapljice,100ml

Avenaforce peroralne kapljice,100ml

Hafesan hmelj+melisa+pasijonka, 60 kapsul

Redna cena 16,90 € Akcijska cena 16,06 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
249424

Slabo počutje, notranji nemir, razdraženost, motnje pri koncentraciji, predvsem živčno pogojene motnje spanja – vse to je pogosto izraz poklicnih in osebnih stresnih situacij in preobremenjenosti. Kombinacija Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka kapsul je učinkovita pomoč iz zakladnice narave. Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka kapsule pomagajo vzpostaviti telesno ravnovesje na naraven način.

Hmelj se v tradicionalni medicini uporablja pri: nemiru, prestrašenosti, motnjah spanja, želodčnih težavah, pomanjkanju apetita, zunanjih ranah in bulah.

Meliso že dolgo let priporočajo pri blaženju mehurčkov na ustnicah (herpes), nespečnosti, nemiru in živčno pogojenih želodčnih ter črevesnih težavah.

Pasijonka je pri nas manj poznana, v svetu pa jo od nekdaj uporabljajo za blažitev tesnobnih stanj, nespečnosti in težav v klimakteriju (menopavzi). Nekateri raziskovalci so odkrili, da lajša astmatične napade ter da zelo dobro deluje proti krčem in bolečinam v trebuhu.

Kapsule Hafesan Hmelj + Melisa + Pasijonka vsebujejo samo naravne sestavine (brez kemičnih dodatkov in kemikalij) in nimajo stranskih učinkov. Primerne so za redno, vsakodnevno uživanje.

Več informacij
Proizvajalec HAFE