Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Fitoval Plus šampon za poškodovane lase, 100 ml

Cena: 4,52 €

Spletna cena: 4,29 €

Ali

Fitoval Plus šampon za poškodovane lase,  100 ml

Podrobnosti

Premišljeno izbrane aktivne sestavine intenzivno obnavljajo lase in lasišče od zunaj. Lecitin in pšenični proteini na lasni površini ustvarijo zaščitni film, ki pomaga zapreti raze in las zavarovati pred zunanjimi vplivi in izsušitvijo. D-pantenol ustvarja zalogo vlage tudi v globljih plasteh las in lasišča. Kopriva izboljšuje prekrvljenost lasišča, žajbelj pa nanj deluje antiseptično. Lasje postanejo mehki, močni in bleščeči in ponovno svilnati na otip.

Manj poškodovani in suhi lasje, manj razcepljene konice in bolj mehki lasje so dokazani z dermatološko raziskavo.*

Dermatološki šampon Fitoval za poškodovane lase hitro, že v 7 dneh, obnovi strukturo las.  Zapre dvignjene in nazobčane luske ter zgladi površino kutikule. Zagotavlja dolgotrajen lesk in gladi konice.*

Lasje postanejo mehki, bleščeči in svilnati na otip. Bolj sijoči lasje pri 86 % oseb, manj razcepljene konice pri 83 % oseb in manj poškodovani lasje pri 79 % oseb.

Nanesite na vlažne lase in zmasirajte. Na lasišču pustite vsaj 3 minute, nato temeljito sperite. Postopek po potrebi ponovite. Uporabljajte za redno umivanje poškodovanih in suhih las.

Dodatne informacije

Proizvajalec KRKA