Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Fitoval šampon proti prhljaju, 100 ml

Cena: 7,63 €

Spletna cena: 7,25 €

Ali

Fitoval šampon proti prhljaju, 100 ml

Podrobnosti

Fitoval šampon proti prhljaju je kombinacija klimbazola in ihtiola, dveh aktivnih sestavin s protiglivičnim delovanjem, in dveh rastlinskih izvlečkov. Delovanje klimbazola je selektivno, saj zavira le rast glivice Pityrosporum ovale in pri tem ne uničuje zdrave flore lasišča. Njegovo protiglivično delovanje dopolnjuje ihtiol, aktivna sestavina naravnega izvora, ki dodatno zavira čezmerno delitev celic povrhnjice, zmanjšuje srbenje in razdraženost lasišča ter hkrati uravnava izločanje loja. Rožmarin in arnika povečata prekrvljenost lasišča in dodatno pomirjujoče delujeta na lasišče.

Vidno zmanjšanje prhljaja in občutno manj srbeče lasišče sta dokazana z dermatološko raziskavo.*

Vidno manj prhljaja kar pri 84 % testirancev in občutno manj srbeče lasišče pri 75 % testirancev*. Zmanjšanje mastitve las dodatno pripomore k pomirjanju razdraženega lasišča. Lasje ponovno postanejo sijoči.

* Vir: dermatološki raziskovalni center v Nemčiji, ocenjevanje pri 25 osebah po 6-tedenski uporabi

Uporaba:
Nanesite na vlažne lase in zmasirajte. Na lasišču pustite vsaj 3 minute, nato temeljito sperite. Postopek po potrebi ponovite. Uporabljajte najmanj 3-krat na teden, 6 tednov zapored. Za preventivno nego zadošča uporaba 1-krat na teden.

Izdelki za dermatološko nego las in lasišča s prhljajem Fitoval ponujajo celosten pristop k reševanju težav.Aktivne sestavine v šamponu učinkovito odpravljajo prhljaj in zavirajo njegov ponovni nastanek, losjon pa dolgotrajno odpravlja tudi trdovraten prhljaj in pomirja pordelo lasišče.

Dodatne informacije

Proizvajalec KRKA