Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

EUBOS SENSITIVE HAND REPAIR & CARE,100ml

10,15 €
Ali

Kratek opis

Eubos Sensitive Repair & Care, krema za občutljive roke s 4 - kratnim učinkom je posebno aktivna formula za lepe, negovane roke iz Eubos raziskav. 


Obnovi napeto kožo


Intenzivno vlaži


Učvrsti kožo


Učinkovito varuje

EUBOS SENSITIVE HAND REPAIR & CARE,100ml

Podrobnosti

Eubos Sensitive Repair & Care, krema za občutljive roke je posebno aktivna formula za lepe, negovane roke iz Eubos raziskav. Regenerira napeto kožo ter varuje pred zunanjimi vplivi.


Rešitev za nežne, mehke roke leži v aktivni formuli Hydro-Germ-Faktor z aminokislinami, ureo in glicerinom, ki izboljšuje in stabilizira dolgotrajno vsebnost vlage v koži. Vitaminski negovalni kompleks s provitaminom B5, Vitamin E, Allantoin-om, kot tudi negovalni dodatki, varujejo in regenerirajo naravno bariero kože. Pred vsakodnevnimi zunanjimi vplivi okolja, kožo varuje fini film, ki ni masten.

Za odlično združljivost izdelka s kožo:
Ne vsebuje barvil
Ne vsebuje lanolina
Ne vsebuje PEG
Ne vsebuje konzervanse (paraben)
Ne vsebuje mineralnih olj (Parafin)

pH-vsebnost:
5,2 – 5,5

Uporaba:
Nanesite na čiste in oprane roke. Krema se izjemno lahko vpije in porazdeli po koži. Za sabo pušča izjemno tanek zaščitni sloj, kateri se ne lepi in se ne masti. Po potrebi ponovite po vsakem pranju rok.

Rezultat:
4-kratni učinek. Regenerira poškodovano kožo, oskrbuje z intenzivo vlago, napenja in izboljšuje kožo ter varuje dolgotrajno. Pri redni uporabi pusti svilenkast in mehek občutek na koži. Odpornost kože na zunanje vplive okolja bo trajno okrepljena.

Nasvet:
Kot dodatek pri suhi, razpokani obnohtni kožici in pri krhkih nohtih jo priporočamo kot intenzivno nego, posebno ponoči.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne