Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Električni uparjalnik proti komarjem Forth

Cena: 7,85 €

Spletna cena: 7,46 €

Ali

Električni uparjalnik proti komarjem Forth

Podrobnosti

Električni uparjalnik proti komarjem z vložkom s tekočim insekticidom je namenjen za odganjanje komarjev in drugih insektov. Namenjen je za splošno uporabo. Učinkuje takoj. Nudi zaščito pred komarji za 45 noči ob uporabi približno 8 ur na noč.

Navodilo za uporabo: Z vložka odstranite pokrovček in vložek privijte v ustrezno odprtino na uparjalniku. Po potrebi zavrtite električni vtikač na uparjalniku, da bo vložek postavljen navpično pod uparjalnikom. Električna napetost v vričnici mora biti enaka napetosti, ki jo podpira uparjalnik (220-230 V). Uparjalnik vstavite v električno vtičnico. Uparjalnika se med delovanjem ne dotikajte z mokrimi rokami ali kovinskimi predmeti. Uparjalnik med delovanjem ne sme biti v stiku s tekstilom, papirjem ali drugimi vnetljivimi materiali.

En vložek zadošča za 45 noči ob uporabi približno 8 ur na noč. Po uporabi in ko je vložek prazen, uparjalnik izvlecite iz električne vtičnice. Vložek zamenjajte samo pri izključenem uparjalniku. Ne dotikajte se palčke na vložku. Po uporabi si temeljito umijte roke z vodo in milom.

Morebitni neželeni učinki in prva pomoč: 

Pri stiku s kožo: Umiti z veliko vode. 

Stik z očmi: takoj izprati z obilo čiste vode. V primeru težav se posvetujte z zdravnikom. Občutljivim osebam (otroci, astmatiki) dolgotrajno izpostavljenje izdelku ni priporočljivo.

Opozorila in obvestila: Hraniti izven dosega otrok. Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki. Preprečiti sproščanje v okolje. Presteči razlito tekočino. Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi. Če uporabljate izdelek v prostoru, kjer se pogosto zadržujete ali spite, prostor pred ponovnim bivanjem ali spanjem prezračite. Ne uporabljajte v prostorih, ki jih ni mogoče prezračiti. Pred uporabo odstranite ali zaščitite akvarije, terarije in kletke z živalmi.

Rok uporabnosti vsebine vložka je 5 let od datuma proizvodnje. Datum proizvodnje in številka šarže sta označena na škatlici.

Sestava: praletrin (CAS 23031-36-9) 1 g/100 g

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne