Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Dialeval 30 tablet

12,10 €
Ali

Dialeval 30 tablet

Podrobnosti

Edinstvena kombinacija sestavin v pripravku Dialevel ščiti živčno tkivo in ima močan antioksidativni učinek, pomaga stabilizirati nivo sladkorja v krvi ter pomaga uničiti prekomerno količino prostih radikalov v telesu, ki povzročajo visok nivo krvnega sladkorja. Ima pozitiven vpliv na regeneracijo jetrnih celic.

Učinek alfa-lipojske kisline se z dodatkom cimeta in organskega kroma še poveča. Vse substance pomagajo vzdrževati stabilen nivo sladkorja v krvi brez nezaželenega nihanja.

Krom pripomore k pravilnemu delovanju inzulina v telesu, pomaga znižati nivo škodljivega holesterola v krvi in poviševati nivo koristnega holesterola, zaradi katerega je tveganje za srčne bolezni manjše.

Cimet izboljšuje metabolizem sladkorja v krvi in istočasno ugodno vpliva na holesterol in maščobe v krvi. V primeru diabetesa tipa 2 tvori odpornost na inzulin in tako onemogoči celicam iz pridobivanja  glukoze, ki je potreben za njegovo aktivnost. Izvleček cimeta očitno izboljša uporabo glukoze oz. sladkorja v celicah.

Uporaba:
Priporočen dnevni odmerek: vzeti 1-2 tableti na dan. 
 
Delovanje:
-pomaga regulirati nivo sladkorja v krvi
-pomaga povečati učinek insulina in delovanje glukoze v celicah
-prispeva k zmanjšanju nivoja holesterola

Dodatne informacije

Proizvajalec WALMARK