Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Vichy Dercos šampon za občutljivo lasišče za normalne do mastne lase, 200ml

11,90 €
Ali

Vichy Dercos šampon za občutljivo lasišče za normalne do mastne lase, 200ml

Podrobnosti

Masten prhljaj: večje, kepaste luske, ki se težje odcepijo od površine lasišča. Mastnega prhljaja ne opazimo pogosto na obleki, ker ne odpada tako zlahka. Značilen za mastno lasišče.

Šampon proti prhljaju za mastne in normalne lase z aktivnima učinkovinama. Selenov disulfid je močna dermatološka učinkovina, ki odstrani prhljaj že po prvem tednu uporabe šampona. Tehnologija, ki preprečuje nastanek prhljaja, omogoča odlaganje selenovega disulfida v lasno korenino kar trajno zaustavi nastajanje mikroorganizmov in s tem nastanek prhljaja, saj deluje proti glivam. Njegovo delovanje na lasišče je trojno: odstrani mikroorganizme, odlušči prhljaj in uravnava luščenje. Salicilna kislina, ki je znana po svojem keratolitičnem delovanju, odpravlja luske s površine lasišča, hkrati pa deluje razkužilno. Rezultati delovanja selenovega disulfida in Cohesyla so vidni že po prvi uporabi. Po 4 tednih uporabe so lasje zdravi, krepki in sijoči. Dolgotrajen učinek.

Pri prvi uporabi šampon vmasirajte v lasišče, pustite delovati vsaj 2 minuti in nato sperite z vodo. Kasneje šampon le vmasirajte v lasišče in sperite z vodo. Uporabljajte 3 tedne pri vsakem umivanju las, potem pa enkrat na teden. Uporabo šampona Dercos proti prhljaju lahko med zdravljenjem dopolnjujemo z uporabo nežnega šampona za pogosto umivanje las. Izogibajte se stiku z očmi in s poškodovano kožo. Če šampon pride v stik z očmi, ga temeljito sperite.

Dodatne informacije

Proizvajalec VICHY