Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

BioGaia Protectis D3, žvečljive tablete z okusom pomaranče

13,77 €
Ali

Kratek opis

Popolna kombinacija probiotika BioGaia L. Reuteri Protectis in vitamina D, ki ima vlogo pri delovanju imunskega sistema. 30 žvečljivih tablet z odličnim okusom pomaranče, ki so primerne za otroke in odrasle.

BioGaia Protectis D3, žvečljive tablete z okusom pomaranče

Podrobnosti

BioGaia ProTectis D3 je prehransko dopolnilo, ki vsebuje patentirano mlečnokislinsko bakterijo Lactobacillus reuteri Protectis® in vitamin D3. Bakterija L. reuteri Protectis je naravno prisotna v človeškem telesu, kjer se je med evolucijo prilagodila na prebivanje v človeškem organizmu. Testirana je bila v več kot 120 kliničnih študijah in je dokazano varna za uporabo pri otrocih in odraslih. Zadosten vnos vitamina D prispeva k delovanju imunskega sistema, mišic in k ohranjanju zdravih kosti pri splošni populaciji. Pri otrocih je vitamin D potreben za normalno rast in razvoj kosti.

Nekateri izmed dejavnikov tveganja za pomanjkanje vitamina D so:

• Obdobje od konca septembra do konca maja v deželah z manj sončnega obsevanja - nad 40 ̊zemljepisne širine, kjer leži tudi Slovenija

• Nezadostna izpostavljenost sončnim žarkom zaradi pretiranega varovanja pred soncem

• Dolgotrajno zadrževanje v zaprtih prostorih

SESTAVA

Polnilo: izomaltoza, sladilo: ksilitol, L. reuteri DSM 17938, palmovo olje, aroma pomaranče, vitamin D3 (holekalciferol) in ojačevalec arome: citronska kislina. Vsebuje sladilo. Neto masa žvečljive tablete: 450 mg. Izdelek ne vsebuje laktoze, glutena in mlečnih beljakovin.

ODMERJANJE IN NAČIN UPORABE

Priporočen odmerek: 1 žvečljiva tableta na dan. Primerno za odrasle in otroke od 3. leta naprej oz. ko so dovolj stari, da lahko prežvečijo tableto. Ena žvečljiva tableta vsebuje najmanj 100 milijonov živih L. reuteri Protectis® in 10 µg (400 IE) vitamina D3, kar odgovarja 200 % PDV za odrasle.

Nosečnost in dojenje: proizvod se lahko uporablja med nosečnostjo in dojenjem.

OPOZORILO

Priporočene dnevne količine oziroma odmerka ne smete prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Prekomerno uživanje ima lahko odvajalni učinek. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi, nedosegljivo otrokom. Ne pozabite tudi na zdrav način življenja.

Poreklo: BioGaia AB, P.O. Box 3242, SE-103 64 Stockholm, Švedska

PREDNOSTI

• POPOLNA KOMBINACIJA probiotika in Vitamina D3

• 400 IE vitamina D v eni tableti

• Odličen okus

• Primeren za celo družino

GARANCIJA KAKOVOSTI

Ewopharma AG je švicarsko podjetje, ustanovljeno leta 1959. Ewopharma trenutno posluje na farmacevtskih trgih 16 držav Srednje in Vzhodne Evrope. Dejavnost podjetja zajema različne aktivnosti s področja registracije in trženja zdravil. Zastopamo vodilne proizvajalce v različnih tržnih segmentih zdravil na recept in brez recepta, prehranskih dopolnil, kozmetike in medicinskih pripomočkov. Program stalno dopolnjujemo s proizvodi, ki ustrezajo našim visokokakovostnim standardom.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne