Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Bio-Qinone Q10 z vitaminom C, 30 kapsul

15,62 €
Ali

Bio-Qinone Q10 z vitaminom C, 30 kapsul

Podrobnosti

Bio-Qinon Aktivni Q10 (naravni ubikinon Q10) z vitaminom C prispeva k sproščanju energije pri presnovi in k zmanjšanju utrujenosti in izčrpanosti. Ima vodilno biološko razpoložljivost.

Komu ga svetujemo:

• pri vsaki bolezni: akutni, subkronični ali kronični

• vsem, ki čutijo pomanjkanje energije, so fizično in psihično obremenjeni, pod stresom, so utrujeni

• vsem v drugi polovici srednjih let in tretjem življenjskem obdobju, saj z leti nivo ubikinona upada, vsrkljivost iz hrane je vse slabša

• pri uživanju statinov: ubikinon in holesterol imata enako biosintetsko pot, zato zdravila, ki zmanjšujejo sintezo holesterola, zmanjšujejo tudi sintezo ubikinona Bio-Qinon

Aktivni Q10 z vit. C je najbolje dokumentiran produkt z ubikinonom Q10 v Evropi. Prek 20 let ga v Evropi dnevo uživa tisoče ljudi. Ima dokazano vodilno biološko razpoložljivost in stabilno kvaliteto, ki se ne razlikuje med serijami. Proizvajalec na Danskem je pod rednim farmacevtskim nadzorom, ki velja za zdravila. Edini varen pri jemanju varfarina.

Pakiranje v Sloveniji: Bio-Qinon Q10 z vit.C 30 mg 30 kapsul Bio-Qinon Q10 z vit.C 30 mg 60 kapsul

Navodilo: Priporočena je 1 kapsula na dan. Jemati med obrokom ali po njem.

Vsebina/sestava:

Ena kapsula vsebuje: PDV/RDA

Ubikinon Q10 30 mg ni podatka

Vitamin C 25 mg 31%

Sestavine: Palmino olje (polnilo), želatina (kapsula), glicerol (vlažilno sredstvo), ubikinon Q10 (aktivna učinkovina), amonijev karamel (barvilo), l-askorbinska kislina (aktivna učinkovina), prečiščena voda (vlažilno sredstvo), silicijev dioksid (sredstvo za zgostitev), titanov dioksid (barvilo). Ne vsebuje glutena, sladkorja in umetnih sladil.

Opozorila: Priporočene dnevne količine se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano ter za zdrav način življenja.

Dodatne informacije

Proizvajalec PHNO