Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Bio Glukozamin krema 75 ml

Cena: 8,07 €

Spletna cena: 7,67 €

Ali

Bio Glukozamin krema 75 ml

Podrobnosti

Bio-Glukozamin+MSM krema vsebuje učinkovino glukozaminov sulfat. Zaradi sinergističnega delovanja so kremi dodani še metilsulfometan ter ekstrakti bodeče lobodike, japonske mete in havajskega belega ingverja. Metilsulfometan (MSM) je organski vir žvepla, ki je tudi naravno prisoten v kosteh, kolagenu in povezovalnih tkivih. MSM najdemo tudi v žitaricah, stročnicah, jajcih in rdečem mesu. MSM poveča vsrkavanje na kožo nanesenega glukozamina. Izvorne sestavine izpolnjujejo zahteve regulative Evropske komisije. Krema je proizvedena po farmacevtskih standardih.

Navodilo:

Na kožo nad sklepi jo nanašamo v tanki plasti. Toliko, da vidimo belino, ki nastane po nanosu. Z občutenimi krožnimi gibi jo vtiramo kakšno minuto, tako da izgine bela barva. Praviloma to ponovimo trikrat dnevno. Če vas prej omenjeni občutki ne zapustijo, svetujemo povečanje do šestkrat dnevno, kar pomeni, da postopek ponavljamo na vsake tri ure. Vendar naše izkušnje so presenetljive. Zaradi podvojene količine učinkovine v Bio-Glucosamine + MSM kremi smo ugotovili, da je lahko dovolj tudi dvakraten nanos kreme na dan.

Nad katerimi sklepi jo nanašamo?

Na kožo: nad kolenom, kolki, zapestjem, komolcem in na kožo na rami, na vratu in vzdolž hrbtenice. Vsebina/sestava: Sestavine: Voda, polidecen, glukozamin (učinkovina), dimetil sulfon (učinkovina), gliceril stearat, cetil alkohol, glicerin, ekstrat korenine ruscus aculeatus, PEG-40 ricinusovo olje, mentol, ekstrakt lista mentha arvensis*, ekstrakt korenine hedihij koronarij, alkohol, ksantan gumi, metilparaben, propilparaben. *vsebuje d-limonena

Opozorila:

Kreme ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino. Glukozamin je pridobljen iz lupin lupinarjev.

Dodatne informacije

Proizvajalec PHNO