Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Avene Sunsimed, medicinska zaščita pred soncem, 80ml

22,20 €
Ali

Kratek opis

Medicinski pripomoček iz kozmetike Avene. Ščiti pred nastankom aktiničnih kerator, raka kože (razen melanoma) in procesa fotostaranja kože.


Izredno visoka zaščita SPF 50+ in zaščita pred UVA in UVB žarki. Za občutljivo kožo.

Avene Sunsimed, medicinska zaščita pred soncem, 80ml

Podrobnosti

Vsebuje fotostabilno sestavo filtrov, antioksidant pretokoferil in Avene termalno izvirsko vodo.

Medicinski pripomoček, namenjen koži, ki je preobčutljiva na sonce. Ščiti pred nastankom raka kože (razen melanoma) in aktinične keratoze.

LASTNOSTI SunsiMed predstavlja popolno rešitev za kožo, ki je preobčutljiva na sonce. Zahvaljujoč ekskluzivnemu kompleksu foto-zaščitnih sestavin iz raziskovalnega dela podjetja Pierre Fabre, SunsiMed ob vsakodnevni uporabi ščiti kožo pred škodljivimi posledicami izpostavljenosti sončnim žarkom.

• Fotostabilna sestava filtrov za optimalno zaščito pred UVB - UVA žarki.

• Močan antioksidant pretokoferil za okrepljeno zaščito celic.

• Avène termalna izvirska voda, ki je znana po svojem pomirjajočem in antiiritacijskem delovanju.

 

NAVODILO ZA UPORABO IN PRIPOROČENI ODMERKI

 Vsak dan zjutraj nanesite na kožo obraza in čez dan na dele telesa, ki so izpostavljeni soncu. V primeru daljšega izpostavljanja soncu, močnega znojenja ali stika z vodo nanesite ponovno. Izogibajte se neposrednemu izpostavljanju kože sončnim žarkom, kožo zaščitite z oblačili in drugimi predmeti (klobuk, sončna očala, majica itn.).

Priporočeno število potiskov za posamezne dele telesa*:

Obraz - 2 potiska, Teme - 3 potiski, Podlaket - 1 do 2 potiska za vsako podlaket, Hrbtna stran dlani - 1 potisk za vsako roko, Vrat - 1 potisk, Dekolte - 1 potisk

Ne nanašajte več kot 21 potiskov na dan.

 *Opomba: zmanjševanje števila potiskov lahko zmanjša raven zaščite.

OPOZORILA IN PREVIDNOSTNI UKREPI Ne uporabljajte, če ste alergični na katerokoli sestavino tega izdelka. Če se pojavi alergijska reakcija, se posvetujte z zdravnikom. Izogibajte se stiku z očmi, da preprečite dra- ženje (iritacijo). Če pride izdelek v stik z očmi, takoj sperite z vodo. Če razdraženost očesa ne izgine, poiščite pomoč zdravnika. Shranjujte izven dosega otrok. Ni podatkov o uporabi izdelka med nosečnostjo in dojenjem, zato se pred uporabo posvetujte z zdravnikom. Po uporabi dobro zaprite. Ne nanašajte na sluznice. Ne uporabljajte na poškodovani koži. V primeru sočasnega zdravljenja, se posvetujte z zdravnikom. Uporaba drugih izdelkov na predelu, ki ga je potrebno zaščititi, ni priporočljiva, saj to zmanjša delovanje preventivne terapije. Če pri uporabi izdelka opazite katerikoli neželen učinek, se posvetujte z zdravnikom.

SESTAVINE: AVENE THERMAL SPRING WATER (AVENE AQUA). METHYLENE BIS-BENZOTRIAZOLYL TETRAMETHYLBUTYLPHENOL [NANO]. BIS-ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE. DIETHYLHEXYL BUTAMIDO TRIAZONE. BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE. BENZOIC ACID. CAPRYLYL GLYCOL. TOCOPHERYL GLUCOSIDE EXCIPIENTS.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne