Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Asonor nosno pršilo, 30 ml

Cena: 20,32 €

Spletna cena: 19,30 €

Ali

Asonor nosno pršilo,  30 ml

Podrobnosti

Zakaj smrčimo?
Do smrčanja pride zaradi motenj pri dihanju. To je lahko posledica prehlada ali pa anatomske nepravilnosti v nosu ali v grlu. Najpogostejši vzrok za smrčanje je prevelika sprostitev mišic v in ob grlu med spanjem. To pomeni, da se grlo zoži in posledično se zmanjša pretok zraka. Ker pa pljuča rabijo vedno enako količino zraka, se hitrost pretoka zraka poveča, zaradi česar jeziček in nebo začneta vibrirati. Te vibracije povzročajo smrčanje.

Kako deluje ASONOR?
Nosno pršilo Asonor odpravlja najpogostejši vzrok smrčanja. Vlaži in mehča sluznico in nekoliko napne mišičje žrela. To pomeni, da dihanje ni več ovirano in zjutraj se ne boste več zbujali s suhimi usti.

Navodilo za uporabo:
Nosno pršilo Asonor se uporablja vsak večer pred spanjem. Nagnite glavo nazaj – najbolje, da ležite – in 3 do 6 krat vpihnite v vsako nosnico, dokler ne začutite raztopine v grlu. Da bi dosegli kar najboljši rezultat, je zelo
pomembno, da raztopina doseže in prekrije sluznico žrela. Po tem, ko ste uporabili nosno pršilo Asonor, ne jejte, ne pijte in si ne umivajte zob, ker to lahko zmanjša učinkovitost izdelka. V posameznih primerih ni takojšnjega učinka. Priporoča se redna uporaba raztopine vse do doseženega želenega učinka, kar lahko traja do dva tedna.

Nosno pršilo Asonor uporabljajte vsak večer. Predvsem je primeren za dolgotrajno uporabo.

Sestavine:
Natrijev klorid, glicerol, polisorbat 80, prečiščena voda, natrijeva sol EDTA.
Konzervans: kalijev sorbat 0,15 %.

Opozorilo:

  • Shranjujte izven dosega otrok.
  • Embalažo sestavljajo tudi majhni sestavni deli.

Dodatne informacije

Proizvajalec TANN