Aptamil 1 Pronutra 400 g

Aptamil 1 Pronutra 400 g

Novalac 2, 800 g

Novalac 2, 800 g

Aptamil 2 Pronutra 400 g

Slika je simbolična. Prejmete 400 g pakiranje.

Redna cena 10,95 € Akcijska cena 10,40 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
285471

Vsaka mati želi zaščititi svojega dojenčka in mu dati najboljši začetek v življenje. Materino mleko vsebuje naravne snovi s probiotičnimi lastnostmi (oligosaharidi in polisaharidi), ki vzpodbujajo zdravo prebavo in naravno pomagajo krepiti dojenčkov imunski sistem. V želji, da bi bila črevesna flora zalivančkov čim bolj podobna črevesni flori dojenih dojenčkov, to pomeni, da bi v črevesni flori prevladovala bifidobakterija, je nastal koncept dodati formuli prebiotične oligosaharide (fruktooligosaharidi- FOS in transgalaktooligosaharidi - TOS). FOS in TOS se v tankem črevesu ne razgradijo niti ne resorbirajo. V debelo črevo pridejo nespremenjeni in služijo kot hrana za razvoj črevesne bifidobakterije.

Prevladovanje bifidobakterije v črevesni flori ima številne koristne zdravilne učinke: Antibakterijski efekt z nižanjem pH v kolonu; nižji pH naj bi zniževal tudi aktivnost kancerogenih encimov v kolonu. Bifidobakterija izloča metabolite, ki delujejo inhibitorno na številne po Gramu pozitivne in po Gramu negativne patogene bakterije. Tvorba vitaminov, predvsem skupine B. Tvorba prebavnih encimov (kazein fosfataza in lizocim). Izboljša rezistenco na patogene bakterije z aktiviranjem imunskega sistema. 
 
Nova receptura Aptamil Pronutra+, ki je nadomestil Aptamil GOS/FOS, zraven vseh osnovnih sestavin vsebuje:
  • patentirano mešanico probiotikov GOS/FOS, ki je podpora imunskemu sistemu dojenčka,
  • LCP oziroma ω 3 (DHA) in ω 6 (AA) nenasičene maščobne kisline, ki so potrebne za razvoj možganov, živčevja in očesne mrežnice,
  • nukleotide, semi esencialna hranila potrebna za močan imunski sistem.
Aptamil Pronutra+ pomeni 2x večjo vsebnost ω 3 nenasičenih maščobnih kislin (DHA), ter pri Aptamilu 3 in 4 še večjo koncentracijo železa in vitaminov A, D in C.
Več informacij
Proizvajalec MILU