A-Derma mleko za čiščenje kože, 500 ml

A-Derma mleko za čiščenje kože, 500 ml

Aptamil 2 Pronutra 400 g

Aptamil 2 Pronutra 400 g

Aptamil 1 Pronutra 400 g

Redna cena 11,16 € Akcijska cena 10,60 €
Razpoložljivost: Na zalogi
SKU
285463

Aptamil 1 je primeren kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva naprej. Zaradi nerazvitosti prebavnega sistema imajo dojenčki v prvih mesecih starosti pogosto težave s prebavo. Le-te se kažejo v obliki kolik, krčev, zaprtja ali pa dojenčki kako drugače pokažejo znake neugodja. Aptamil 1 zagotavlja boljšo prebavo in dobro splošno počutje dojenčka. Vsaka mati želi zaščititi svojega dojenčka in mu dati najboljši začetek v življenje. 

 
Žensko mleko vsebuje naravne, lahko topne vlaknine s prebiotičnimi lastnostmi, ki vzpodbujajo zdravo prebavo in otrokovo naravno odpornost in nukleotide – semi esencialna hranila, ki so verjetno potrebna za hitro rast in obnovo celic, pomembna pri razvijajočem se imunskem sistemu. Mlečna formula za uravnavanje prebave rešuje: kolike, krče, zaprtje, ostale manjše prebavne težave. 
 
Aptamil 1 je primeren: če ima otrok po hranjenju s katerokoli adaptirano mlečno formulo krče, kolike, zaprtje ali kaže druge znake nelagodja, potem vam predlagamo mlečno formulo za lažjo prebavo Aptamil 1; kot samostojna hrana za dojenčke od rojstva naprej; kot dopolnilna hrana, če dojenje ne zadošča. 
 
Nova receptura Aptamil Pronutra+, ki je nadomestil Aptamil GOS/FOS, zraven vseh osnovnih sestavin vsebuje:
  • patentirano mešanico probiotikov GOS/FOS, ki je podpora imunskemu sistemu dojenčka,
  • LCP oziroma ω 3 (DHA) in ω 6 (AA) nenasičene maščobne kisline, ki so potrebne za razvoj možganov, živčevja in očesne mrežnice,
  • nukleotide, semi esencialna hranila potrebna za močan imunski sistem.
Aptamil Pronutra+ pomeni 2x večjo vsebnost ω 3 nenasičenih maščobnih kislin (DHA), ter pri Aptamilu 3 in 4 še večjo koncentracijo železa in vitaminov A, D in C.
Več informacij
Proizvajalec MILU