Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Algea, 270 tablet

17,25 €
Ali

Algea, 270 tablet

Podrobnosti

Tableta Algee vsebuje 0,25 g posušene mikroalge Chlorelle Pyrenoidose brez kakršnihkoli dodatkov. V tableti ni nobenih sintetičnih snovi, kot so veziva, polnila, konzervansi, prevleke in podobno.

Torej nam Algea prinaša naravne beljakovine, encime, ogljikove hidrate, vitamine, minerale, veliko nenasičenih maščobnih kislin, prehranska vlakna, klorofil in druge učinkovine, ki prispevajo k boljšemu ohranjanju zdravja in ohranjanju ravnovesja telesnih funkcij.

Chlorella predstavlja eno izmed najbolj zdravih in najbolj učinkovitih hranil za človeka.


Kemična sestava 100 g tablet Algea

Proteini (N x 6,25) 55-65 g
Ogljikovi hidrati 10-20 g
Rastlinske maščobe 10-20 g
Mineralne snovi 5-10 g

Energijska vrednost
100 g tablet je 1762 kJ oziroma 421 kcal.

Chlorella pyrenoidosa je enocelična sladkovodna mikroalga. Nadzorovano vzgojena, posušena in pripravljena v obliki tablet Algea, je zaradi svoje odlične sestave izredno primerno dopolnilo vsako-dnevni prehrani.
Tablete Algea vsebujejo mnoge vitamine, kot so beta karoten (provitamin A), B1, B2, B6, zlasti večjo količino vitamina B12, vsebujejo tudi vitamine C, D, E, K ter folno kislino, niacin, pantotensko kislino in biotin. številne mineralne snovi Algee so zgrajene na osnovi kalcija, magnezija, kalija, železa, cinka in fosforja.
Algea ima veliko klorofila ki je znan kot razkužilo; ker je po sestavi podoben hemoglobinu; ugodno vpliva na slabokrvnost. Algeo odlikuje samo njej lastna sestavina Chlorellin rastni faktor ali CGF. To je skupek jedrnih peptidnih kompleksov, aminokislin, zlasti esencialnih in encimov ter glikoproteinov. Chlorellin rastni faktor veča našo telesno odpornost. V maščobah Algee so dobro zastopane nenasičene maščobne kisline, ki delujejo varovalno za človeka. Celulozna mikrovlakna algine celične stene so pomembna za urejanje prebave in pri vezavi ter odstranjevanju škodljivih snovi, kot so težke kovine, razni presnovki in strupi.
Vse te snovi vplivajo na človeški organizem celostno in skladno z njegovim delovanjem. Tako nam tablete Algea pomagajo ohraniti in okrepiti zdravje, dobro počutje, umsko gibčnost in telesno čilost.
Algea tudi v večjih odmerkih ni škodljiva in ne povzroča navajanja, je celovito dopolnilo naši vsakdanji prehrani in naravna podpora zdravju, zato jo lahko jemljemo stalno. To tudi priporočamo!

Kako jemljemo Algea tablete
Običajni odmerek Algee je 3-krat po 3 do 5 tablet dnevno.


Dodatne informacije

Proizvajalec CARS