Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Nasaleze, pršilo za nos 500mg

9,28 €
Ali

Nasaleze, pršilo za nos  500mg

Podrobnosti

NASALEZE (nazalis) je registriran medicinski pripomoček, ki preprečuje alergenom dostop do nosne sluznice in pomaga pri preprečevanju simptomov alergijskega nahoda na naraven način s tem da:

    * ustavi kihanje in izcedek iz nosu
    * varuje pred srbenjem oči
    * idealen je za preprečevanje senenega nahoda
    * prinaša olajšanje pri alergijah na prah in živalsko dlako
    * klinično potrjen

Deluje na vzrok alergije (mehanska zaščita) in ne na simptome. Vsebuje zelo fin celulozni prašek rastlinskega izvora v pršilu za nos in z vlago, ki je prisotna, tvori v nosni votlini tanko, brezbarvno plast gela. Nase veže alergene, ki se prenašajo po zraku in jih vdihavamo skozi nos (npr. cvetni prah, izločke pršic, prah, živalski prhljaj,…).
Deluje kot filter za pelod in mikrobe in preprečuje stik alergenov s celicami nosne sluznice. Povečuje učinkovitost sistema filtriranja zraka v nosni votlini.

Ne vsebuje zdravil in nima znanih stranskih učinkov, je varen za uporabo za celo družino, vključno za otroke in nosečnice, uporabljate pa ga lahko tudi skupaj z zdravili za alergijski nahod. Ne uporabljajte pa ga sočasno z drugimi nosnimi pršili.

Uporaba:
 Pršilo uporabite 3x dnevno, oz. tudi večkrat, če je to potrebno. Nastanek namestite v nos in 1x stisnite za plastenko, ob tem zadržite vdih, NE vdihnite!

Po čiščenju nosu in pri izcedku iz nosu obnovite zaščitno plast v nosu s ponovnim vpihom.Kot nadomestilo nosne sluzi, se Nasaleze neškodljivo odstrani, ko opravi svojo nalogo.

Dodatne informacije

Proizvajalec Ne