Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Urgo proti bradavicah, za 15 odmerkov, 38mL

Cena: 20,91 €

Spletna cena: 19,86 €

Ali

Kratek opis

Krioterapevtski pripomoček


Varna, inovativna in učinkovita metoda za odstranjevanje bradavic na rokah in nogah za domačo uporabo.


- Pripravljen za takojšnjo uporabo: brez polnjena oziroma predhodne priprave pripomočka.


- Varen: aplikator pripomočka omogoča natančno namestitev na bradavico in preprečuje možnost poškodb v okolici bradavice.


- Učinkovit: aplikator pripomočka obda bradavico in zamrzne njeno jedro. Posebna odmerna črpalka omogoča sprostitev določene količine kriogena za tri različne velikosti bradavic.


- Posebej primeren za otroke: hitro delovanje, kratkotrajen neprijeten občutek ob nanosu.

Urgo proti bradavicah, za 15 odmerkov, 38mL

Podrobnosti

Uporaba: za odrasle in otroke, starejše od 4 let. Samo za zunanjo uporabo.

Če pripomoček uporabljate skladno z navodili, hkrati preprečuje možnost poškodb in opeklin v okolici bradavice. Izdelek Urgo proti bradavicam ima posebno odmerno črpalko, ki omogoča sprostitev določene količine kriogena za 3 različne velikosti bradavic. Kriotehnologija lahko povzroči rdečico ali mehurčke na koži, kar je normalen pojav pri postopku.

Enkratna uporaba je navadno zadostna. Po 10–14 dneh bradavica običajno odpade in za seboj pusti novo, zdravo kožo.

Način uporabe: Uporaba je enostavna, aplikator je že pripravljen za uporabo, sam postopek zamrzovanja bradavice pa traja le 10 sekund. Nanos je zelo precizen, zaobjame le bradavico (zaradi oblike in transparentnosti aplikatorja), posledično je poseg manj boleč in primeren tudi za otroke, starejše od 4 let. Na mestu zamrzovanja lahko nastane mehurček. Bradavica običajno odpade v 14 dneh po posegu.  Če niste prepričani, da imate bradavico, se o uporabi kakršnegakoli izdelka za njihovo odstranjevanje posvetujte z zdravnikom.

Sestava: dimetil eter

Nevarno: Zelo lahko vnetljiv aerosol. Posoda je pod tlakom: lahko eksplodira pri segrevanju. Hraniti zunaj dosega otrok. Ne vdihavati razpršila. Hraniti ločeno od vročine/isket/odprtega ognja/vročih površin. - Kajenje prepovedano. Ne preluknjajte ali sežigajte je niti, ko je prazna. Ne pršiti proti odprtemu ognju ali drugemu viru vžiga. Zaščititi pred sončno svetlobo. Ne izpostavljati temperaturam nad 50 stopinj celzija. 

Vsebino/vsebnik odstranite v skladu z lokalnimi predpisi.

Dodatne informacije

Proizvajalec URGO