Lekarna Komenda

Preskoči glavno vsebino »

Your shopping cart is empty

Yogermina 100 kapsule, 10 kom

Cena: 16,04 €

Spletna cena: 15,24 €

Ali

Yogermina 100 kapsule, 10 kom

Podrobnosti

Za zadovoljstvo in uspeh v življenju je pomembna tudi urejena prebava.

Kaj je Yogermina?

Yogermina 100 v 10 rastlinskih kapsulah je prehransko dopolnilo, ki vsebuje veliko koncentracijo probiotičnih kultur (100 milijard v 2 kapsulah ob izdelavi*).  Yogermina vsebuje 4 seve (3 humanega in 1 rastlinskega izvora), obogateno z arabinogalaktooligosaharidi, beta glukani, karageni in vitamini, ki so pomembni pri hitrem vzpostavljanu bakterijske flore in delovanja črevesja po zdravljenju z antibiotiki, diareji, stresu in prehranskih motnjah.

Probiotične kulture so glavna komponenta črevesne flore. Delujejo tako, da preprečujejo naselitev in razmnoževanje škodljivih bolezenskih bakterij, pospešujejo sintezo vitaminov, izboljšujejo encimsko aktivnost črevesne mukoze in imunski sistem. Probiotične kulture prispevajo k vzdrževanju normalnega stanja kože in njene lepote. Uporabljeni sevi probiotičnih kultur so pridobljeni v patentiranem procesu katerega kakovost zagotavlja proizvajalec Danisco.
 
Yogermina 100 je izdelana v novi tehniki, z dvoslojno zaščito, ki tvori gel in tako omogoča, da gredo probiotične kulture skozi želodec nedotaknjene in se nato razširijo po črevesju. Karagenani imajo zgoščevalen učinek in upočasnijo prehod skozi črevesje. Prva zaščita je mehak gel, ki prepreči propad kultur med potovanjem skozi želodec, druga pa naredi raztopino gosto in tako podaljša čas v črevesju, da se te lahko pritrdijo na črevesne resice in tako omogoči koristno kolonizacijo. 

Odmerjanje:
2 kapsuli dnevno, najbolje po jedi.

Dodatne informacije

Proizvajalec DIET